Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 298 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bireysel Emeklilik, Zorunlu Bes ve Emeklilik Yatırım Fonları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku

Anadolu hayat emeklilik aradı. Bana soruyorlar nasıl olur diye. Ekran görüntüsünün mailini atın dediler.

Ya bir iki şey yazacağım terbiyem müsait değil. Bana telefonda %45 in TL karşılığını söyleyenler benden ekran görüntüsü maili istiyor. Zahmet edip bakmıyorlar bile.

Böyle ciddiyetsizlik olur mu?

Memlekette vatandaşın hakkını arayacak bir yer yok valla. Yeri bırak muhatap bile yok.

2.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Anadolu hayat emeklilik aradı. Bana soruyorlar nasıl olur diye. Ekran görüntüsünün mailini atın dediler.

Ya bir iki şey yazacağım terbiyem müsait değil. Bana telefonda %45 in TL karşılığını söyleyenler benden ekran görüntüsü maili istiyor. Zahmet edip bakmıyorlar bile.

Memlekette vatandaşın hakkını arayacak bir yer yok valla. Yeri bırak muhatap bile yok.
    ), ben size demiştim size kıyak yapmışlar diye. Bak altın uçuyor.

F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

3.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku

Burada ki farkın şu detaydan olabileceğini düşünüyorum. Fon değişikliği talimatı verirken, sonlandırma esnasında; Birikiminize ve sonraki ödemelere yansıtılması konusunda sanırım 3 farklı opsiyon sunuyor. Buradaki seçime bağlı olarak oran farklılıkları çıkmış olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Çarliston_Bieber Yazıyı Oku
    Burada ki farkın şu detaydan olabileceğini düşünüyorum. Fon değişikliği talimatı verirken, sonlandırma esnasında; Birikiminize ve sonraki ödemelere yansıtılması konusunda sanırım 3 farklı opsiyon sunuyor. Buradaki seçime bağlı olarak oran farklılıkları çıkmış olabilir.
    Oran farklılıkları oluyordu zaten. Ama %1-2 ydi. Oda normaldir. %50 fark mı olur?

Benim kızdığım sistemin adı emeklilik. Bir dünya para yatırmışız, bir tane muhatap olmaz mı? Yok işte.

Birde üstüne birisinin arayıp aptal aptal isteklerde bulunması. Aç sistemini bak o günkü oranlara, miktarlara. Benden neden istiyorsun yada bakmadan beni neden arıyorsun?

3~4 sene kaldı 10 yıla. Kurtulacağız bu sistemden.

5. Bireysel emeklilik

Arkadaşlar,
    Bireysel emeklilikte fonlarınızı 6 defa değiştirme ve seçme hk var. gayet güzel getiriler elde edebilirsiniz.
    Fon değişikliği için kimseyi armanıza gerek yok. Buraya yazabildiğiniz gibi intranet ortamından da değişikliği yaparsınız.

Fonlarınızı da borsa dolar altın ne olacak diye öngörülerinizi oluşturun.
    Ona göre o fonlardan seçin. Hic bir şey bilmiyorsanız uzun vade olarak imkb%50; Altın %30; Dolara bağlı Eurıbont fonlardan %20 secin yatın üstüne.

Buraya dosya nasıl yapıştırabilirim. Bunu bulabilsem sizlerle fon getirilerini paylaşacağım
    selamlar

6.  Alıntı Originally Posted by SANSLI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    Bireysel emeklilikte fonlarınızı 6 defa değiştirme ve seçme hk var. gayet güzel getiriler elde edebilirsiniz.

O yılda 6 kere olan değiştirme ve seçmeleri bes vasıtasıyla değil, bireysel kendiniz yaptığınızda elde edeceğiniz getirileri hesaplayıp bir karşılaştırın isterim.

Kendiminkini iptal ettim. Eşim kalsın dedi. Aynı yatırımları yaptık. Devlet katkısına rağmen kim pişman tahmin edin?

7. Müşteri temsilcilerinin bizden daha fazla birşey bilmediğini bende düşünmekteyim, bu yüzden gerçekten de yaptığınız yatırıma pişman olabileceğiniz gelişmeler yaşanabiliyor. BES yatırımızın uzun vadeli bir yatırım olmadığı sürece akıllı bir yatırım aracı olacağını düşünmüyorum.
     Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Oran farklılıkları oluyordu zaten. Ama %1-2 ydi. Oda normaldir. %50 fark mı olur?

Benim kızdığım sistemin adı emeklilik. Bir dünya para yatırmışız, bir tane muhatap olmaz mı? Yok işte.

Birde üstüne birisinin arayıp aptal aptal isteklerde bulunması. Aç sistemini bak o günkü oranlara, miktarlara. Benden neden istiyorsun yada bakmadan beni neden arıyorsun?

3~4 sene kaldı 10 yıla. Kurtulacağız bu sistemden.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •