Sayfa 296/777 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Sn enki ben BİST ile alakalı bir hedef, strateji bu topic te belirtmedim.sadece şunu paylaştım "benim BİST pozisyonlarımı sıfırlamam mümkün değil, öyle birşey de düşünmüyorum"
    Elbetteki BIST'le ilgili bir hedef verdiğinizi hatırlamıyorum..ancak borsaya ara sıra değinmeniz ve 30 ay doların sabit kalacağı iddiası, pozisyonunuzu çağrıştırıyor maalesef..tabiki yanlış anlaşılmasın, herkes istediği gibi yazabilir..ancak iddialı hedefler verilirse eleştiriye de açık olunmalı bance..ha eleştiriyede açık olduğunuzu sanıyorum..

Son olarak çok geniş bir aralık vermenize rağmen FED geri atmazsa dolarda verdiğiniz üst sınırın aşılması çok zor olmayacak bence..neyse tekrar bol kazançlar..

Ha birde şu resmi borsacılar için yayınlıyalı 2 ayı geçmiştir..söyliyeyim..

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Elbetteki BIST'le ilgili bir hedef verdiğinizi hatırlamıyorum..ancak borsaya ara sıra değinmeniz ve 30 ay doların sabit kalacağı iddiası, pozisyonunuzu çağrıştırıyor maalesef..tabiki yanlış anlaşılmasın, herkes istediği gibi yazabilir..ancak iddialı hedefler verilirse eleştiriye de açık olunmalı bance..ha eleştiriyede açık olduğunuzu sanıyorum..

Son olarak çok geniş bir aralık vermenize rağmen FED geri atmazsa dolarda verdiğiniz üst sınırın aşılması çok zor olmayacak bence..neyse tekrar bol kazançlar..
    Üst sınır dediğiniz (4,93) ifade ediyorsanız? İmf ile anlaşmamız durumunda üzerinde sert volatil işlemler mümkün olmakla beraber kalıcı olabileceğini sanmıyorum. Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

Üst sınır dediğiniz (4,93) ifade ediyorsanız? İmf ile anlaşmamız durumunda üzerinde sert volatil işlemler mümkün olmakla beraber kalıcı olabileceğini sanmıyorum. Saygılar
    Ha bak IMF anlaşması işi değiştirir..öngörünüzde bu durumu daha önce yazdığınızı hatırlamıyorum..cidden..

Birde hemen belirteyim bu başlıklarda IMF olayına ilk ben değinmiştim..hatta tepkide almıştı yazım..bende yazıyı saklama gereği duymuştum ;

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Aha biri ağa düşmüş..''safety net'', şartsız şurtsuz kredi hattına..ama 30 milyar dolar çok büyük bu ağ için..3-5 önden, sonra stand-by gelebilir..

Bakalım bizde ağa düşersek, IMF'e borç verme işi ne olur acep..

Yüzümüz kızarır mı?
    Ve eski dolar başlığında kaldı..bu gibi şeyler;

Arjantin 100 yıllık bono satmıştı geçen yaz, uygun fiyattan..
    Şimdilerde bu bonoyu alanlar iyi yamuldu..
    Arjantin eski Arjantin değil..

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ha bak IMF anlaşması işi değiştirir..öngörünüzde bu durumu daha önce yazdığınızı hatırlamıyorum..cidden..sonradan dahil ettiniz sanırım..

Birde hemen belirteyim bu başlıklarda IMF olayına ilk ben değinmiştim..hatta tepkide almıştı yazım..bende yazıyı saklama gereği duymuştum ;

Ve eski dolar başlığında kaldı..bu gibi şeyler;
    Tüm öngörülerimizi paylaşmak doğru gelmiyor sn enki. Portföy yöneticileri konferansında değiliz sonuçta.. Bireysel yatırımcı topluluğuyuz.

Tüm öngörülerimizi paylaşmak doğru gelmiyor sn enki. Portföy yöneticileri konferansında değiliz sonuçta.. Bireysel yatırımcı topluluğuyuz.
    ,,,,,,,,,,,,,

Tamamda ben o zaman farklı şekilde yazardım yazıları ya, neyse..yazdık artık..

Peki yinede bu konu ile ilgili bir öngörüm köşede dursun, belki lazım olur; GSMH'sını abarttığı halde cari açığı %6'yı geçen bir ülkenin dolar kurunu IMF geldiğinde sabitleyeceğini mi düşünüyorsun..yoksa bize çek oradan kontrollü bir deval mi diyecek önce..

30 ay dolar kuru sabit, dile kolay..

QE forever fazına geçildiğinde anca..oda verdiğin değerler aralığında değil bence..

6. O noktaya gelmeyeceğimizi düşünüyorum . 61 milyar dolarlık Türkiye nin elinde bulunan abd tahvillerini %3,12 civarından satacağını düşünüyorum

O noktaya gelmeyeceğimizi düşünüyorum . 61 milyar dolarlık Türkiye nin elinde bulunan abd tahvillerini %3,12 civarından satacağını düşünüyorum
    Yapmayın elde rezerv bırakmayacaksınız..zaten doğru dürüst rezerv yok ortalıkta..ayrıca rezerv meselesi yani rezervlerin güçlü olması IMF'inde bir tercihidir..yani kolay satamazsınız..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yapmayın elde rezerv bırakmayacaksınız..zaten doğru dürüst rezerv yok ortalıkta..ayrıca rezerv meselesi yani rezervlerin güçlü olması IMF'inde bir tercihidir..yani kolay satamazsınız..
    Dostum oleyo yazınca şaka demek değil mi bu paylaşımlarda.. Ciddi soruyorum.

Sayfa 296/777 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •