Sayfa 178/573 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

çok kolay bir maç oldu
    bir halt olacağı yok.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye’nin en iyi takımı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi 5. maçının ardından Fenerbahçe TV’ye şampiyonluğu değerlendiren Obradovic, “Uzun bir süreçti. Çok çalıştık ve sonunda Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik. Bu projeyi başlatan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Yeni Başkan Ali koç’u da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Tüm taraftarlara ve herkese bunları yaşattıkları için teşekkür ediyorum†dedi.
    bir halt olacağı yok.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bravo [emoji123][emoji122]

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Beinsport : Fenerbahçe, teknik direktörlük için Phillip Cocu ile görüşüyor. Cocu’nun yardımcılığını ise Dirk Kuyt’un yapması bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Beinsport : Fenerbahçe, teknik direktörlük için Phillip Cocu ile görüşüyor. Cocu’nun yardımcılığını ise Dirk Kuyt’un yapması bekleniyor
    Ben pek olumlu karsilamadim ya bakalım. Cocu iyi topçu idi ama td başka bir şey.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

İyi bayramlar Fenerbahçeliler !

Sayfa 178/573 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •