Sayfa 666/1027 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. merhabalar

geçen hafta ev satışı yaptım nakit 500 bin geçti elime sizce seçime nasıl girmeliyim fikri olanlar nedenleri ile yazarsa sevinirim

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    merhabalar

geçen hafta ev satışı yaptım nakit 500 bin geçti elime sizce seçime nasıl girmeliyim fikri olanlar nedenleri ile yazarsa sevinirim
    Çok güzel bir yorum zira aynı şeyi düşünüyoruz...benim anlık düşüncem dolarda trade yapıp tlde girmek zira İnce kazanırsa dolar salması borsanın çıkması düşüncesindeyim...lütfen siyasi yorum algılamayın sadece öngörüm bu şekilde...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    merhabalar

Deniz fırtınalı.. Bence geminizi güvenli bir limanda bekletin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Deniz fırtınalı.. Bence geminizi güvenli bir limanda bekletin..
    Haa.. Kaptanı da bir ay tatile gönderin..

İzin dönüşü fırtına dinmezse, bir ay daha izin verin..

5. geçmiş yıllarda her bayram öncesi dolar arefe gününe kadar hep düşerdi. 9-10 günlük bayram tatilinde ise kesinlikle bi 9-10 kuruş yükselip çıkardı. ama bu bayram yüksek girdi. daha da fişenkler gibi... aldırmıyorlar adama

6.  Alıntı Originally Posted by ogencturk Yazıyı Oku
    Çok güzel bir yorum zira aynı şeyi düşünüyoruz...benim anlık düşüncem dolarda trade yapıp tlde girmek zira İnce kazanırsa dolar salması borsanın çıkması düşüncesindeyim...lütfen siyasi yorum algılamayın sadece öngörüm bu şekilde...
    Ben aslında tam tersini düşünüyorum. Tayip alırsa dolar düşer borsa çoşar diye bekliyorum ekonomi istikrarı sever nede olsa yanlış mı düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,091
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8. teşekkürler sn güneysu

Sayfa 666/1027 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •