Sayfa 254/1024 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar,
    Güzel Izmir'in Bornova'sından yazan, mevduat-mt ve banka anekdotlarını samimi ifadesiyle bizlere aktaran "parasabir" nickyle de yazan bir arkadaşımız vardı; şimdi nerelerde acaba? Başka nickle aramızda mı? Bu diyarları terk mi etti? Yoksa yeni platformu bulamadı mı? Bilen duyan gören varsa insaniyet namına haber verebilir mi? Teşekkürler...

2. vatandaş olmak

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bugünkü USD dönüşüme Burgan 3.60% verdi.....
    Bereket versin....
    18% devletin aldığı haraç çıkartılınca net 2.95'e geliyor....
    Amerikada en son yıllık enflasyon oranı 2.7%
    Karımız 0.25%
    Az ama olsun....gece rahat uyuyorum....
    Siz yazınca yine depreştim...Yabancıya stopaj yok, konut alan yabancıya KDV yok, yabancıya yokuş yok.. Benim suçum nedir ? Bu memlekete asker olmak, çocuk yetiştirmek, üretim yapmak bunlar suç mu, değilse neden beni değilde yabancıyı destekliyorsun. Ben de mi hainlik yapayım, gideyim bir ecnebi devlete sığınma alayım, yabancı olayım bu memlekete... Aptalmıyım ben ? Evet Abdalım demek ki...

Bugün ,kaba popo , zora gelemeyen, banka değiştirmeyi hayatının en zor işiymiş gibi gören bir arkadaş beni aradı, YKB de 500 K sı var, 12.20 vermişler o`da kabul edeyim mi diye bana sordu. Cevabım şu soru oldu, kabul etme git Odea yada Burgan`a hatta Vakıf bile 12.70 veriyor desem gidecekmisin ? Kırk dereden su getirdi, bende kardeş sen enayiliğine ortak arıyorsun ama ben sana ortak olamam Ykb de kalmaya devam et sesinide fazla çıkarma dedim.

4.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,

Vadeli mevduatlarda ağırlık ortalamasına göre ortalama faiz oranı nasıl hesaplanır ?
    Lütfen bir örnek üzerinden izah ediniz. Kafam çok karıştı.

Saygılarımı sunarım.
    Sorunuz çok net değil, vadesizde faizsiz ufak tutar bırakmayı şart koşan bankalar hakkındaki "ortalama faiz"i mi soruyorsunuz?
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

5. kendimce riski dağıtmak adına 4 bankada usd mevduat hesabım var. bunlardan ikisi en son 3.60 ve 3.70 veren burger ve rodeo. diğerleri eskiden kalma garanti ve enpara ve bunların faiz oranları yerlerde sürünüyor. (gar 2.0, enpara 2.60) bunları nereye taşısam diye düşünür oldum.

6. O hesapla yatırımcı aleyhine..Önlem kanunla belli sınırlar içinde..Ama 0,5-1 puan fark için değmez..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Özellikle küçük mevduatı (mesele ben.) olanlara uygulanan faiz brüt 11 ile 12.75 arasındadır. Bu oran enflasyonun altında olduğu kesindir.

Küçük Mevduat sahibinin işi hakikaten çok zor.
    Küçük direk dövize geçmeli..Akıllı ocak lazım..Yoksa el mahkum yütülecekler..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şeker Cuma günkü 13,70 swap oranını 13,25 e düşürerek güncelleme yapmış

Sayfa 254/1024 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •