Once barisacagiz.
Sonra buyuyecegiz.
Sonra adilce bolusecegiz.
Baska yolu yok.
Syg,
Once barisacagiz.
Sonra buyuyecegiz.
Sonra adilce bolusecegiz.
Baska yolu yok.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
-Hasbel kader üni eğitimimin 1,5 yıllık bölümünü yurtdışında okurken bir Amerikalı kız arkadaşım oldu.
Aynı dersten sınava girdik..
Biz Türkler arka sıralarda konuşlandık (tabi ki kopya çekmek için)
Kız bunu gördü; sınav çıkışı hepimizi şikayet etti.
Nedenini sorduğumuzda ; '' siz benim hakkımı çalıp sıralamada önüme geçtiniz'' ...
-Oğlum 8-10 yaşında iken GS altyapısı seçmelerine katılmak istedi
Etraftan gelen bilgi; '' hiç boşuna Florya'ya kadar gitmeyin, eş dost tanıdık eski takım arkadaşlarının çocuklarını geçemezsiniz'' !
Dün gibi hatırlıyorum Carl Lewis 1996 ABD takımı olimpiyat seçmelerinde elendiğinden sadece uzun atlama kategorisinde yarışabilmişti! Yanlış hatırlamıyor isem ; halen dünya rekorları elinde idi !
Son düzenleme : british; 17-06-2018 saat: 12:10.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Cennet gibi ulkedeyiz.ama kıymet ini bilen yok.ne zaman akıl mantık bilim demokrasi hukuk egemen olur ozaman iyi olacak memleket.umudunuzu kaybetmeyin.cozume çok yakınız.siyah ve beyazın arasındaki çizgi kadar yakın.
neyse bayram bayram olumsuz mesaj yazmıyim...
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Hatırlatma ;
ABD; dünyada ne kadar at hırsızı, sarhoş , gangster , dikiş tutturamamış insanların göç edip kurduğu bir ülke...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri