Sayfa 238/623 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by sazs84 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim ihlas pazarlamının 50m civarı borcu vardı iheva ya hepsi bundan düşüldü. Yani 3 milyon etmeyen 2 firma ve marka hakkını 25 milyon ödediler müthiş bi ticaret zekası anlayabilene!!! Yatırım tavsiyesi değildir.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Önce size teşekkür ederim.ben çiftçiyim.dolaysiyle ticaretten çok anlamam.çayı toplarım devlete veririm,devlet fiyatını bazen önceden bazen belirtir. Bizde belirlenen fiyattan teslim ettiğimiz çayın parasını,devlet nezaman isterse o zaman verir bizde paramızı alırız.hep işler böylemi yürür küçüğün büyüğe hesap sorma veya mudahale hakkı yokmudur.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Önce size teşekkür ederim.ben çiftçiyim.dolaysiyle ticaretten çok anlamam.çayı toplarım devlete veririm,devlet fiyatını bazen önceden bazen belirtir. Bizde belirlenen fiyattan teslim ettiğimiz çayın parasını,devlet nezaman isterse o zaman verir bizde paramızı alırız.hep işler böylemi yürür küçüğün büyüğe hesap sorma veya mudahale hakkı yokmudur.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Rizelisiniz sanırım bir süre çalışmıştım. Bu hisselerdeki en büyük sıkıntı halka açıklık oranları bizimkisinde %78 civarı ama hisseyi %22 yönetiyor istediği gibi at koşturuyorlar. Yatırımcıyı malesef düşünen cins insan değiller. Umurlarında değiliz. tavsiyem bist 30 dışına çıkmayın. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Doğrumu anladım.şimdi yüz hisse olarak bölsek,yüzde 78 payın sahipleri değilde,geriye kalan küçük pay olan yüzde 22 ninmi dediği oluyor.peki bu adil mi.veya bu nasıl bir iş.ilginç.peki 22 ile yöneten,güvenilir kişilermi.son olarak nerdeyse firmayı hem halka satıp hemde küçük bir payla yönetmesine izin verenler,muhtelemen ,bu işlerin kanununu yapanlar,halkınartniyetli patronlardan korunması adına nasıl bir güvence almışlar.yani 5000 liralık çekini ödeyemeyen küçük esnafı hapse atan kanun koyucular, butip büyük paraların döndüğü işlerde hile yapanlara ne gibi yaptırımlar uygularlar.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Doğrumu anladım.şimdi yüz hisse olarak bölsek,yüzde 78 payın sahipleri değilde,geriye kalan küçük pay olan yüzde 22 ninmi dediği oluyor.peki bu adil mi.veya bu nasıl bir iş.ilginç.peki 22 ile yöneten,güvenilir kişilermi.son olarak nerdeyse firmayı hem halka satıp hemde küçük bir payla yönetmesine izin verenler,muhtelemen ,bu işlerin kanununu yapanlar,halkınartniyetli patronlardan korunması adına nasıl bir güvence almışlar.yani 5000 liralık çekini ödeyemeyen küçük esnafı hapse atan kanun koyucular, butip büyük paraların döndüğü işlerde hile yapanlara ne gibi yaptırımlar uygularlar.

Malesef sence koruyan var gibi mi duruyor. Adamlar bilmem kaçlardan pazarladıkları hisselerin 30 kuruşlarda olmasını umursuyor gibimiler. Yada bu durumda olmasında zararları varmı. Cevaplarsan anlarsın

5. Bugün mayis ayında sattığımız çaydan artırdığımız parayla 10 bin hisse senedi daha portvoyumuza kattık.34 krş tan ilk defa hisse aldık ortamamamiz yarım krş gerilemiş oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    banana republic
    Gönderi
    650
    portvoy
    global pes ediyor dümen çevirmiyorsa
    türkiş yatırımdaki zekai sen de mi tövbe ettin uğramıyorsun tahtaya

7. Bir sen tavan kapatmadin grupta, bakalim donus ne zaman olacak....ytd

8. İhlas Ev Aletleri, İhlas Gayrimenkul'de bulunan paylarının bir kısmını satma kararı aldı ve MKK'ya kaydettirdi
    İhlas Grubu'nda hisse satışı yaşanıyor. İhlas Gayrimenkul'ün yüzde 13.21 payına sahip olan İhlas Ev Aletleri 2.292.379 adet payını satmak için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvuruda bulundu.

Borsada işlem görmeyen tipteki paylar MKK tarafından işlem gören tipe çevrilecek ve satış gerçekleşecek.

İhlas Gayrimenkul saat 17:44 itibariyle yüzde 1.43 oranında primle 1.42 lira, İhlas Ev Aletleri yüzde 2.44 oranında primle 0.42 liradan işlem görüyor.

Sayfa 238/623 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •