Sayfa 389/931 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Eh ben de sildim o zaman yazımı.Bu arada baktım da bizim karlılık gene palavra.Bugün tasfiye edip yüksek faizle parayı burgana ing ye falan yatırsalar daha kardayız.İşbankası demiyorum çünkü işbankası kimin parasına adam gibi faiz vermiş ki,kendi şirketine bile vermez. )))))))))
    evet çok enteresan bir yatırım anlayışı olduğu kesin. bunu bilerek mi yapıyorlar anlamdım bende.

2. bir de anlamadığım bir gelişmede işfin mevzusu .işfin bir işbankası kurulusu olmasına rağmen galip öztürkün niye işfine girmesine müsade verildiği.neticede bu tip adamlar spekülatör kişilikleriyle tanınan ve kendi şirketlerinde bile oyunlar çeviren kişi olarak piyasada nam salmış kişilerdir yakında ışıklar gurubu patronu rıza kutlu ışıgıda görürmüyüz bu gurupta bilemiyorum.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    öncelikle herkezin geçmiş bayramını kutlarım umarım herkez şeker tadında bir bayram geçirmiştir. iş bankası bilindiği üzere türkiyenin en köklü ve en sağlam bankasıdır bu bakımdan güvenilirliği garantilidir ve eski arkadaşlarında söylediği gibi bu gurupta azda olsa herkez kazanır yani kaybeden olmaz taki bankaya bişey olmadığı sürece ve şirketi tasfiye etmediği sürece ,gerçi tasfiye edilirse şayet paralarıda belli bir orandan geri iade edecek yada başka bir yerde yatırımcısına imkan tanıyacaktır diye düşünüyorum.

güncel veri: 217,395,371.67 // 1.353651
    Benim sormak istediğim şu: ISYAT direkt olarak iş bankasının ortak olduğu bir kurumun senedi değil. Büyük ortak iş yatırım menkul değerler a.ş.

ISGYO'da ise iş bankası direkt olarak ortak gözükmekte. Sizce bunda güvenilirlik açısından bir fark var mı?

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Benim sormak istediğim şu: ISYAT direkt olarak iş bankasının ortak olduğu bir kurumun senedi değil. Büyük ortak iş yatırım menkul değerler a.ş.

ISGYO'da ise iş bankası direkt olarak ortak gözükmekte. Sizce bunda güvenilirlik açısından bir fark var mı?

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    esra hanım öncelıkle şunu bilmek gerek ana şirket hangisi-- benim bildiğim kadarıyla ana şirket işbankası diğerleri ise kolları yani bir ağaç düşünün işbankası ağacın gövdesi diğer şirketler ise ağacın dalları .buna göre varın siz düşünün sağlamlığını güvenilirliğini geçenlerde isgyo adına bir haber linki gönderdim haberde iş gyo nun genel müdürlüğüne işbankası üst düzey yöneticisi getirilmiş yazmaktaydı bu benim bu görüşümü açıklar niteliktedir.link aşağıda

http://www.borsagundem.com/haber/is-...-bolat/1315411

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    esra hanım öncelıkle şunu bilmek gerek ana şirket hangisi-- benim bildiğim kadarıyla ana şirket işbankası diğerleri ise kolları yani bir ağaç düşünün işbankası ağacın gövdesi diğer şirketler ise ağacın dalları .buna göre varın siz düşünün sağlamlığını güvenilirliğini geçenlerde isgyo adına bir haber linki gönderdim haberde iş gyo nun genel müdürlüğüne işbankası üst düzey yöneticisi getirilmiş yazmaktaydı bu benim bu görüşümü açıklar niteliktedir.link aşağıda

http://www.borsagundem.com/haber/is-...-bolat/1315411
    ISGYO'nun ana ortağı zaten doğrudan iş bankası. ISYAT'ın ortağı doğrudan iş bankası değil iş menkul a.ş. Hayırlısı diyelim artık [emoji2]

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    ISGYO'nun ana ortağı zaten doğrudan iş bankası. ISYAT'ın ortağı doğrudan iş bankası değil iş menkul a.ş. Hayırlısı diyelim artık [emoji2]

anlamadınızmı yoksa anlatamadımmı bilemedim şimdi.gerçek anlamda işmenkul aş kime ait,işfin kime ait, iş gyo kime ait,iş girişim kime ait ? kağıt üzerinde o dolaylı ,bu dolaysız yazması sadece karların bölünüşü açısından büyük önem teşkil eder.ama işin köküne inersek bütün şirketler işbankasına aittir.aslında banka ama bu dağılımdan ötürü bir holdıng de denilebilir aynı metro,ışıklar,ihlas daha aklıma gelmiyen holdıngler gibi yani.dallara ayrılarak ortaklık açısından iç içe geçmiş ama tek bir kuruma bağlı olan fakat belli prosedürler gereği kağıt üzerinde farklı gösterilen bir şey .hayırlısı diyelim.

7. 30mart bilanç veri : 216,239,499.31 // 1.346454

dünkü veri : 217,395,371.67 // 1.353651

güncel veri : 215,341,998.42 // 1.340865

yani 6 ayda 1 milyon zarar olustu şuan itibari ile .
    Son düzenleme : kalvin; 19-06-2018 saat: 09:41.

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    30mart bilanç veri : 216,239,499.31 // 1.346454

dünkü güncel veri : 217,395,371.67 // 1.353651

güncel veri : 215,341,998.42 // 1.340865

yani 6 ayda 1 milyon zarar olustu şuan itibari ile .
    Demek ki daha ucuzdan alım yapabileceğiz. bu iyi haber .

Sayfa 389/931 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •