bir de anlamadığım bir gelişmede işfin mevzusu .işfin bir işbankası kurulusu olmasına rağmen galip öztürkün niye işfine girmesine müsade verildiği.neticede bu tip adamlar spekülatör kişilikleriyle tanınan ve kendi şirketlerinde bile oyunlar çeviren kişi olarak piyasada nam salmış kişilerdir yakında ışıklar gurubu patronu rıza kutlu ışıgıda görürmüyüz bu gurupta bilemiyorum.
Benim sormak istediğim şu: ISYAT direkt olarak iş bankasının ortak olduğu bir kurumun senedi değil. Büyük ortak iş yatırım menkul değerler a.ş.
ISGYO'da ise iş bankası direkt olarak ortak gözükmekte. Sizce bunda güvenilirlik açısından bir fark var mı?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
esra hanım öncelıkle şunu bilmek gerek ana şirket hangisi-- benim bildiğim kadarıyla ana şirket işbankası diğerleri ise kolları yani bir ağaç düşünün işbankası ağacın gövdesi diğer şirketler ise ağacın dalları .buna göre varın siz düşünün sağlamlığını güvenilirliğini geçenlerde isgyo adına bir haber linki gönderdim haberde iş gyo nun genel müdürlüğüne işbankası üst düzey yöneticisi getirilmiş yazmaktaydı bu benim bu görüşümü açıklar niteliktedir.link aşağıda
http://www.borsagundem.com/haber/is-...-bolat/1315411
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
anlamadınızmı yoksa anlatamadımmı bilemedim şimdi.gerçek anlamda işmenkul aş kime ait,işfin kime ait, iş gyo kime ait,iş girişim kime ait ? kağıt üzerinde o dolaylı ,bu dolaysız yazması sadece karların bölünüşü açısından büyük önem teşkil eder.ama işin köküne inersek bütün şirketler işbankasına aittir.aslında banka ama bu dağılımdan ötürü bir holdıng de denilebilir aynı metro,ışıklar,ihlas daha aklıma gelmiyen holdıngler gibi yani.dallara ayrılarak ortaklık açısından iç içe geçmiş ama tek bir kuruma bağlı olan fakat belli prosedürler gereği kağıt üzerinde farklı gösterilen bir şey .hayırlısı diyelim.
30mart bilanç veri : 216,239,499.31 // 1.346454
dünkü veri : 217,395,371.67 // 1.353651
güncel veri : 215,341,998.42 // 1.340865
yani 6 ayda 1 milyon zarar olustu şuan itibari ile .
Son düzenleme : kalvin; 19-06-2018 saat: 09:41.
Yer İmleri