Sayfa 566/985 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Tanıdık ve parası olan tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum güvenmeyen arkadaşlara zarar benim kar ortak bekleme suresi maksimum 3 ay diyorum,bu fiyata bu dolar kurundan Gore 1,70 i geciyor çağrı fiyati,bizde zararı ordan çıkarırız😀tüpçü kacarin yok hazır elindekini de kaptiracak

2. Zaten bekliyoruz isteseler 80 kuruşa getirsinler daha fazla mallaniiriz

3.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    Tanıdık ve parası olan tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum güvenmeyen arkadaşlara zarar benim kar ortak bekleme suresi maksimum 3 ay diyorum,bu fiyata bu dolar kurundan Gore 1,70 i geciyor çağrı fiyati,bizde zararı ordan çıkarırız��tüpçü kacarin yok hazır elindekini de kaptiracak
    Bende bir arkadaşa aldırdım şu anda mahçubum. Ama inşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız bu işten. tebliği elime alıp alıp okuyorum acaba göremediğimiz bir durum var mı diye ama yok.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bende bir arkadaşa aldırdım şu anda mahçubum. Ama inşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız bu işten. tebliği elime alıp alıp okuyorum acaba göremediğimiz bir durum var mı diye ama yok.
    Hükümete yakın bir enerji firmasına fazla calistirmadan dolayı bimere yapılan şikayet üzerine ceza kesilmiş. İlk etapta bimer görevlileri durumu pek sallamamislar sonra bimere gelen görevlilerin görevi ihmal ettiğine dair yapılan şikayet üzerine o bimer görevlileri de dahil edilmiş cezaya. Acaba diyorum biz de spk yi mi şikayet etsek yaptığımız onca şikayete rağmen hala geri dönüş yapmadılar görevi kötüye kullanıyorlar diye...Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. SPK'yı şikayet etmek doğru bir hamle.

6.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    SPK'yı şikayet etmek doğru bir hamle.
    Spk bimer sirket hepsini hergun taciz edin.namussuz tupcu seni .babani da sevmezdim o da aglakti senin gibi
    3 kurusluk adama 3 kurusluk adam muamelesi yapacaksin.olenin arkasindan da konusturdunuz bizi be
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7. hadi gozunuz aydin. Bist 100 hissesi olacak 2 temmuz da.

8.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    SPK'yı şikayet etmek doğru bir hamle.
    İyi de spk yı şu aşamada ne ile suçlayabiliriz. Demirören müracat etti spk inceleyecek. Verecegi cevaba göre bizimde şikayet ve dava açma hakkımız tabi ki var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 566/985 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •