Sayfa 713/1027 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 1.turda Reis seçilir+Cumhur ittifakı da çoğunluğu sağlayabilirse borsa bir kaç günden bir kaç haftaya varabilecek sürede "belirsizlik kalktı" tepkisi verebilir...(dolar dada bir miktar çözülme görülebilir...)
    Tepki hareketi olarak mı kalır?onu Reis in seçim sonrası hareketleri belirler (benim şimdilik görüşüm tepki olarak kalır)
    Ben Cuma ya doğru bu ihtimale yönelik borsada (bankalarda) pozisyon/risk alabilirim...
    Alırsam Cuma günü paylaşmayı ihmal etmem...

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Farz edelim risk aldım ama Reis 1.turda seçildi (veya 2.tura kaldı)+meclis de millet ittifakı çoğunluğu sağladı o zaman bir miktar para kaybederim ama siyasi görüşüm kazanmış olur..
    Buda benim için daha büyük bir kazançtır...(tabiki hemen nakde ve/veya dolar nakde dönerim)

saygılar/başarılar

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    1.turda Reis seçilir+Cumhur ittifakı da çoğunluğu sağlayabilirse borsa bir kaç günden bir kaç haftaya varabilecek sürede "belirsizlik kalktı" tepkisi verebilir...(dolar dada bir miktar çözülme görülebilir...)
    Tepki hareketi olarak mı kalır?onu Reis in seçim sonrası hareketleri belirler (benim şimdilik görüşüm tepki olarak kalır)
    Ben Cuma ya doğru bu ihtimale yönelik borsada (bankalarda) pozisyon/risk alabilirim...

saygılar/başarılar
    Bence dediğiniz senaryoda reis devam halinde dolar yukarı borsa aşağı.))))))

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bence dediğiniz senaryoda reis devam halinde dolar yukarı borsa aşağı.))))))
    Sanmıyorum ....
    Kısa süreli (bir kaç günden birkaç haftaya) tepki hareketi olur...
    Borsalar yükselmek içinde düşmek içinde bahene üretmek konusunda mahir ellerdedir...

saygılar/başarılar

Sanmıyorum ....
    Kısa süreli (bir kaç günden birkaç haftaya) tepki hareketi olur...
    Borsalar yükselmek içinde düşmek içinde bahene üretmek konusunda mahir ellerdedir...

saygılar/başarılar
    Evet kısa vadeli belki de haklısınızdır .Az kaldı pazartesi görürüz olayı.Gerçi 2.tur kesin gibi ya neyse

DXY de benim seçim öncesi 95 üzerine atar beklentim gerçekleşmeyecek gibi duruyor.... Bu gerçekleşmez ise bizim de 4.92 zirvesini geçmemiz pek mümkün değil..........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    "belirsizlik kalktı" tepkisi verebilir...(dolar dada bir miktar çözülme görülebilir...)

saygılar/başarılar
    Bahsettiğiniz "belirsizlik" nedir.

Biraz açar mısınız. ?

Ya da söyle sorayım.. Belirsizlik, kimin CB seçileceği, TBMM'nin sandalye dağılımının nasıl olacağı mıdır.. ?

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    1.turda Reis seçilir+Cumhur ittifakı da çoğunluğu sağlayabilirse borsa bir kaç günden bir kaç haftaya varabilecek sürede "belirsizlik kalktı" tepkisi verebilir...(dolar dada bir miktar çözülme görülebilir...)

saygılar/başarılar
    aynı fikirdeyim.

ama uzun vadede iktidarının TL'yi tuvalet kağıdına çevirdiği gerçeğinide unutmayalım. bu çözülme anca alım fırsatı olur.

Sayfa 713/1027 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •