Originally Posted by
ata_306
işte siz le benim aramdaki fark burda ben okuduğumu anlıyorum ama size cevap olarak yazdım ama o yazıda sen diye geçen tek yer var orası da hisse satanlara genel yazı idi o sen kelimesi demek ki üzerine alındığına göre faka bastın o yukardan mal satanların arasında olmalısınız demekki ondan burda benim yazımdan rahatsız oldun bekle yakında polis evini basar ve savcı gelip hakkınızda soruşturma var derse bilin ki burda gariplerin ahını alanlardan olduğunuz için ise eğer öyle değil ise sende sadece boş yere kendi kedine bize laf yetiştirmek için uğraşıyorsun da şirket yönetimine yaz spk ya suç duyurusunda bulun geçen hafta kaç kişiye ceza verdi spk iyi araştır akguv de sıra gelecek elbet
Sizin kadar rafine ve seviyeli olamadığımız içindir...Kusurumuza bakmayın...Zarar çok herhalde...Allah kurtarsın...Zor mu sordum ? Yine soruma bir cevap alamadım ama bir araba boş laf geldi...Selametle !
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
Yer İmleri