Sayfa 718/1027 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu hitap hoş olmamış,buraya gelip durmadan kendinizden emin bir şekilde gün aralığı şu kadar olur falan derseniz,dedikleriniz çıktığında sizi tebrik edenler olduğu gibi,çıkmadığında eleştirenlerde olacaktır.....
    Sn watcher 4.7080 /5,8410 arasındaki tüm fiyatlamalar ın yemleme olduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

Bari bu hafta tekniği falan unutun abbası takip edin kaybetmezsiniz. Teknik meknik diye `shortu` indirmeye falan kalkmayın pişman olursunuz sonra umutabi niye uyarmadı demeyin.

3. Maşallah biste iyi çakıyorlar..

4. Dolar anlık 4,70 gördü nasıl oldu bu iş?

CMC Markets:Eğer Washington yönetimi korumacılık konusunda daha fazla adım atarsa dolar önümüzdeki günlerde yükselişe geçecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Sn watcher 4.7080 /5,8410 arasındaki tüm fiyatlamalar ın yemleme olduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar
    Arkadaşım, yemleme derken tam anlamı nedir ? düşecek de millete yüksekten yüksekten mi satıyorlar ? yoksa , milletin elindeki dolarları korkuta korkuta ucuza mı topluyorlar ? Oğula anlatır gibi anlatsan.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşım, yemleme derken tam anlamı nedir ? düşecek de millete yüksekten yüksekten mi satıyorlar ? yoksa , milletin elindeki dolarları korkuta korkuta ucuza mı topluyorlar ? Oğula anlatır gibi anlatsan.
    arkadaş doların yalan yükseldiğini düşünüyor marjı verirken bile aşağıyı bol tutarken yukarı gidişleri düşük tutuyor
    bir halt olacağı yok.

bu hafta seçim dolayısıyla baskı altında tutarlar diye düşündüm ancak dışarıdaki olumsuzluklar doları yeniden hareketlendirdi. bu hareketler dışarıdan geldiğinden borsayı tutamazlar salarlar ama dövizde ne yapacaklar göreceğiz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 718/1027 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •