Sayfa 736/1027 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Manavdayım 2 torba ürün aldım 63 lira ohaa. Sağon ne kadar dedim 7 lira dometes dedim 7 lira ee bu dolar hala neden 4,70.

1 dolar ile 1 kilo sağon alamıyacaksam yakarım pardon tutarım ben bu benjamini.
    siz de niye domates soğan alıyorsunuz, makarna alın kaynatıp yiyin. böylece siz de egonomi çoh eyi diyebilecek zeka seviyesine ulaşabilirsiiniz...
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. MHP'nin kemikleşmiş oyu % 7-8 arasıdır 1995-2002 seçimlerinde bile bu rakamın altına inmedi. Lakin bu sefer Koray Aydın, Ümit Özdağ gibi isimler yüzünden tabanda kaydı. yani % 5-6 arası alırlarsa şahsen başarı sayarım. Halen oy vereceklerin çoğuda cumhurbaşkanlığında oy vermeceğini düşünüyorum.

Kondanın anketinde cumhur ittifakı % 54, iyi parti saadet ve chp toplam % 31 oy almış. sanki herkes halinden çok memnun. 2015 kasım seçimlerindeki coşku var.

galiba ben bu ülkede yaşamıyorum. Bu seçimde muhalefet meclisin çoğunluğunu alacak bana göre.

3.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    MHP'nin kemikleşmiş oyu % 7-8 arasıdır 1995-2002 seçimlerinde bile bu rakamın altına inmedi. Lakin bu sefer Koray Aydın, Ümit Özdağ gibi isimler yüzünden tabanda kaydı. yani % 5-6 arası alırlarsa şahsen başarı sayarım. Halen oy vereceklerin çoğuda cumhurbaşkanlığında oy vermeceğini düşünüyorum.

Kondanın anketinde cumhur ittifakı % 54, iyi parti saadet ve chp toplam % 31 oy almış. sanki herkes halinden çok memnun. 2015 kasım seçimlerindeki coşku var.

galiba ben bu ülkede yaşamıyorum. Bu seçimde muhalefet meclisin çoğunluğunu alacak bana göre.
    Yalan o anket..

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Gayet açık. Adamlar diyor ki ; s400 den vazgeçmedikçe ve papazı bırakmadıkça sana uçak yok.
    biz de onlara domates satmayız, hamburgerlerini ketçapsız yemek zorunda kalırlar. oh olsun onlara...

5. Beni anket için aradılar cevap vermedim.... Arkadaşı aramışlar iktidar partisi demiş güya dip dalga kuvvetli olsun diye bal gibi tirstim diyemiyo da [emoji23][emoji23][emoji23]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya işte ben bu laflara acaip kıl oluyorum arkadaşlar analize bak.4.70 aşağı sarkarsa 4.65 4.60 destekleri takip edilebilir.4.70 üstü 4.76 4.72 ya gidebilir ,4.92 önemini koruyor falan..Bu ne arkadaş analiz dediğin ben yükseliş bekliyorum veya düşüş bekliyorum demeli.Şurdaki yorumcuların hemen hemen hepsi bu analistleri 5 kez cebinden çıkarır.Hem doğru yanlış analiz yapıyor burdaki insanlar hem de o analizin arkasında da taş gibi durup ya alıyorlar ya satıyorlar.Bu şeker yatırımın falan analizi bence çöp değerinde.Bu forumda yazan arkadaşların verdiği bilgilere on kat fazla değer veriyorum ben.
    ben de analiz yapayım madem. bedava analiz yapıyorum bakın kıymetimi bilin: 4.80'i geçerse 4.90'a gidebilir. 4.90'ı geçerse 5.00'ı da görebilir. eğer 4.70'in altına inerse 4.60'ı görebilir. 4.60'ın altına inerse de 4.50'yi görebilir...

not: küsüratsız salladım ki salladığım anlaşılsın.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Bence en iyi anket çevremizdir, gözlemlerimizdir.

Benim çevremde yer alan insanlar, 16 yıldır laik, hırsızlığa karşı, ekonominin durumunu az çok bilen, atv, ahaber ile beyinleri yıkanmayan, imam hatip okullarına karşı insanlar olduğu için nabız yoklayamıyorum.

Yani kısaca batı cephesinde yeni bir şey yok. Muhalifken iktidara transfer olan tek bir kişi yok.

Değişik şehirlerde, bayram ziyaretlerinde yaşadığınız tecrübeleri aktarırsanız, belki bir fikir sahibi olabiliriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Bence en iyi anket çevremizdir, gözlemlerimizdir.

Benim çevremde yer alan insanlar, 16 yıldır laik, hırsızlığa karşı, ekonominin durumunu az çok bilen, atv, ahaber ile beyinleri yıkanmayan, imam hatip okullarına karşı insanlar olduğu için nabız yoklayamıyorum.

Yani kısaca batı cephesinde yeni bir şey yok. Muhalifken iktidara transfer olan tek bir kişi yok.

Değişik şehirlerde, bayram ziyaretlerinde yaşadığınız tecrübeleri aktarırsanız, belki bir fikir sahibi olabiliriz.
    Bayramda misafirlige gelen akrabalarımın büyük çoğunluğu fanatik ak partiliydi...ama artık merale vereceklerini söylüyorlar...ince ye ise ne olursa olsun vermeyeceklerini soyleyende var.,son çare ince diyende....şaşırdım.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 736/1027 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •