Belirsizliğin hakim olduğu piyasada dövizin düşeceğine yönelik pozisyon almak nasıl bir mantıktır? [emoji35]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
olası en kötü seneryoyu gündeme getirmek istiyorum . 2 tane ön görüm var birincisini daha öncede dillendirmiştim ilk yazılarımda ( bedelli sermaye artırımı ) 2.öngörüm ise bunu benim kafama siz soktunuz ( tasfiye ). en kötü senaryoda hangisi uygulanır bilemem ama tasfiye olsa herkez için hayırlısı olur,bedelli derse eger herkeze geçmiş olsun heleki uzun zamanden beri bekleyen ve devamlı alım yapanlar için yüklü bir miktar hisseye geri ödeme yapması söz konusu olacaktır.
hakem , kimdi bilmiyorum hısım da olabilir eskilerden bu bedelli davasında 1 lira altı olmaz diyordu ama bunun örnekleri borsada mevcut daha öncede yazmıştım konusu olduğunda, birko felan diye birkaç tane şirket hatırlıyorum, bazılarıda eş zamanlı arttırım ve eksiltimle bu işi yapabiliyorlar diye biliyorum. spk buna müsaade ediyor, heleki 5 yıl üst üste bedelsiz veren şirketleriçin spk onayı olmadan bu işi yapabiliyorlar diye biz zamanlar okumuştum bir yerlerde.
Yer İmleri