Sayfa 396/931 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    güncel veri: 215,640,628.90 // 1.342725 düne göre artıda dolar yükseldi 10 yıllıklar düştü 2 yıllıklar artıdaydı düne oranla.serkanın söylediğine göre dolardan dolayı ertı yapmış ozaman.
    dolar artışı o kadar etkilemez, faizlerdeki düşüş daha kritik. 10 yıllıkların düşüşü olumlu yansımış.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    dolar artışı o kadar etkilemez, faizlerdeki düşüş daha kritik. 10 yıllıkların düşüşü olumlu yansımış.
    10 ve 2 yıllılar bugün fena artmış gene bizimki zararı büyüttü

Belirsizliğin hakim olduğu piyasada dövizin düşeceğine yönelik pozisyon almak nasıl bir mantıktır? [emoji35]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4. olası en kötü seneryoyu gündeme getirmek istiyorum . 2 tane ön görüm var birincisini daha öncede dillendirmiştim ilk yazılarımda ( bedelli sermaye artırımı ) 2.öngörüm ise bunu benim kafama siz soktunuz ( tasfiye ). en kötü senaryoda hangisi uygulanır bilemem ama tasfiye olsa herkez için hayırlısı olur,bedelli derse eger herkeze geçmiş olsun heleki uzun zamanden beri bekleyen ve devamlı alım yapanlar için yüklü bir miktar hisseye geri ödeme yapması söz konusu olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    olası en kötü seneryoyu gündeme getirmek istiyorum . 2 tane ön görüm var birincisini daha öncede dillendirmiştim ilk yazılarımda ( bedelli sermaye artırımı ) 2.öngörüm ise bunu benim kafama siz soktunuz ( tasfiye ). en kötü senaryoda hangisi uygulanır bilemem ama tasfiye olsa herkez için hayırlısı olur,bedelli derse eger herkeze geçmiş olsun heleki uzun zamanden beri bekleyen ve devamlı alım yapanlar için yüklü bir miktar hisseye geri ödeme yapması söz konusu olacaktır.
    iki seçenekte benim için ihtimal dışı. En kötü senaryo 12 kr temettü vermesidir.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    olası en kötü seneryoyu gündeme getirmek istiyorum . 2 tane ön görüm var birincisini daha öncede dillendirmiştim ilk yazılarımda ( bedelli sermaye artırımı ) 2.öngörüm ise bunu benim kafama siz soktunuz ( tasfiye ). en kötü senaryoda hangisi uygulanır bilemem ama tasfiye olsa herkez için hayırlısı olur,bedelli derse eger herkeze geçmiş olsun heleki uzun zamanden beri bekleyen ve devamlı alım yapanlar için yüklü bir miktar hisseye geri ödeme yapması söz konusu olacaktır.
    Kalvin borsada 1 lira altı işlem gören kağıtda bedelli olmaz.Olursa bedelliye katılmayan küçük yatırımcı karlı çıkar.O yüzden 1 lira altı bedelli imkansıza yakın bir olasılık.Ve olursa kötü değil iyi senaryo.Tasfiye ise bizim için en en iyi senaryo.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin borsada 1 lira altı işlem gören kağıtda bedelli olmaz.Olursa bedelliye katılmayan küçük yatırımcı karlı çıkar.O yüzden 1 lira altı bedelli imkansıza yakın bir olasılık.Ve olursa kötü değil iyi senaryo.Tasfiye ise bizim için en en iyi senaryo.
    hakem , kimdi bilmiyorum hısım da olabilir eskilerden bu bedelli davasında 1 lira altı olmaz diyordu ama bunun örnekleri borsada mevcut daha öncede yazmıştım konusu olduğunda, birko felan diye birkaç tane şirket hatırlıyorum, bazılarıda eş zamanlı arttırım ve eksiltimle bu işi yapabiliyorlar diye biliyorum. spk buna müsaade ediyor, heleki 5 yıl üst üste bedelsiz veren şirketleriçin spk onayı olmadan bu işi yapabiliyorlar diye biz zamanlar okumuştum bir yerlerde.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    iki seçenekte benim için ihtimal dışı. En kötü senaryo 12 kr temettü vermesidir.
    evet 12,5 de bize yeter boş geçmesinden iyidir .

Sayfa 396/931 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •