Sayfa 722/1006 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by UFUK ARIKAN Yazıyı Oku
    Sayın Dudu teb in CEPTETEB ini denediniz mi?
    gerçi o da şimdi 500tl yi boşa alıp %12,5 günlük faiz veriyor ama buradaki avantaj eft ücretsiz ve ileri tarihli eft verebiliyorsun
    ayrıca fatura talimatınada ( 3 faturaya 75 tl indirim yada puan veriyor) ve emekli maaşını buraya taşırsan ki kolayca oluyor 500tl civarında ikramiye veriyor, ve buna benzer kampanyaları var ben hem enpara hem cepteteb i kullanıyorum enparada sıkıntı bana göre ileri tarihlide hesapların ayrı olması sıkıntılı oluyor, cepteteb de ise parayı koyuyon önceden eft yi giriyon diyelimki 5 gün sonra hem günlük faizi alıyon hem eft ten gününde müdehale olmadan yapılıyor ve faturaların da ödeniyor yani hep win win win ha şu anda marifetlide fena değil ikisini beraber yürütebilirsin, başta sistemi kurdun mu sen pazarları dolaşıp Pembe araştır

benim nacizane fikrim böyle
    Aklın yolu bir

2. Evet enpara'nın en can sıkıcı özelliklerinden biri bence de bu. Neden yaptırmıyorlar anlamıyorum, çok bir zararlarının da olacağını zannetmiyorum.
    Benzer bir dezavantajı da birikim hesabından direk eft yaptırmıyor, illaki vadesize atmaya uğraşacaksın önce.

Sen basit ve kullanışlı olsun diye o kadar kafa yor ortaya güzel bir ürün çıkar ama bunları halletme
    Okyanusu geçip derede boğulmak gibi

Fatura ödemeleri için enpara kredi kartına talimat verilebiliyor, onun için artık boşta para tutmaya gerek yok

..enparada sıkıntı bana göre ileri tarihlide hesapların ayrı olması sıkıntılı oluyor, cepteteb de ise parayı koyuyon önceden eft yi giriyon diyelimki 5 gün sonra hem günlük faizi alıyon hem eft ten gününde müdehale olmadan yapılıyor ve faturaların da ödeniyor yani hep win win win...

3.  Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    İşbank yaklaşık 20 yıl sonra ( tahminen 3 yıl önce emekli maaşımı, TL.mevduat ve hisse senetleri portfoyümü başka bankaya taşımıştım.) Maximum kartıma 66 TL. yıllık kart ücreti tahakkuk ederek, aldı. Geri iadesi için yakınımdaki şubeye dilekçe verdim. Genel merkezi aradım. İade yapmıyoruz. İsterseniz 1.000.- TL. 3 ay faizsiz kredi verelim kullanın dediler. İşbank viza kart (Ücretsiz) ve maximum ilk göz ağrım. İptal edeceğim dedim. etmeyin bulunsun, yıl sonuna kadar kullanın dedi. bayan MT.si.. Sanırım maximum dan vazgeçeceğim. İl/İlçe Hakem heyetine başvurup iade alan var mı ?
    Aynısını bana da yaptılar, 10 senelik Maximum kart kullanıcısı olmama rağmen ne var ne yok iptal ettirdim, genel müdürlüğüne de mail attım, şimdi alın mutlu mesut bir şekilde kart ücretini münasip münasip harcayın dedim.
    O ücreti de 5 TL'lik 10-15 ödeme halinde internet bankacılığından gönderdim alay eder gibi.
    Fazlasıyla müstehak bunlara

4. Yukarıdaki girdilerden birinde değinilmiş ama kimse aydınlatmamış MB'nın 2 haftada 23 milyar TL basmasını.
    1 Haziran'da tedavüldeki para 137 milyar TL.
    8 Haziran'da 146 milyar
    15 Haziran'da 160 milyar.
    Ülkedeki enflasyon ve büyümeyi beraber düşünsek bile ortada çok kısa sürede yüklü bir miktar basım olmuş gibi geliyor. Ekonomi bilgisi olan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Bu ne anlama geliyor? Örneğin son iki haftada dolardaki artış buna bağlanabilir mi? Faiz artırımına rağmen doların artması enteresan gelmişti bana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Evet enpara'nın en can sıkıcı özelliklerinden biri bence de bu. Neden yaptırmıyorlar anlamıyorum, çok bir zararlarının da olacağını zannetmiyorum.
    Benzer bir dezavantajı da birikim hesabından direk eft yaptırmıyor, illaki vadesize atmaya uğraşacaksın önce.

Sen basit ve kullanışlı olsun diye o kadar kafa yor ortaya güzel bir ürün çıkar ama bunları halletme
    Okyanusu geçip derede boğulmak gibi

Fatura ödemeleri için enpara kredi kartına talimat verilebiliyor, onun için artık boşta para tutmaya gerek yok
    Enpara kredi kartindan fatura odeme talimati verme ucretsiz mi?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sayın Dudu teb in CEPTETEB ini denediniz mi?
    gerçi o da şimdi 500tl yi boşa alıp %12,5 günlük faiz veriyor ama buradaki avantaj eft ücretsiz ve ileri tarihli eft verebiliyorsun
    ayrıca fatura talimatınada ( 3 faturaya 75 tl indirim yada puan veriyor) ve emekli maaşını buraya taşırsan ki kolayca oluyor 500tl civarında ikramiye veriyor, ve buna benzer kampanyaları var ben hem enpara hem cepteteb i kullanıyorum enparada sıkıntı bana göre ileri tarihlide hesapların ayrı olması sıkıntılı oluyor, cepteteb de ise parayı koyuyon önceden eft yi giriyon diyelimki 5 gün sonra hem günlük faizi alıyon hem eft ten gününde müdehale olmadan yapılıyor ve faturaların da ödeniyor yani hep win win win ha şu anda marifetlide fena değil ikisini beraber yürütebilirsin, başta sistemi kurdun mu sen pazarları dolaşıp Pembe araştır

benim nacizane fikrim böyle
    Su siralar cepteteb ile siki fiki olmaya calisiyorum.
    Benim OGS'ler ve Amazon kindle filan Isbank Maximiles kredi kartina bagli.
    Ek kartlar da ondan.
    Muzekart da guzel.
    Benden kredi karti aidati almamaya devam ettikleri surece o kartlari tutarim.
    Ama Isbank'da para tutmam.
    Maasim oraya yatar.. o maasdan faturalar odenir.. uzerini de sonu cekerim.
    Bu sekilde Isbank'a kendimi en min sekilde opturererek yola devam edecegim sanirim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Yukarıdaki girdilerden birinde değinilmiş ama kimse aydınlatmamış MB'nın 2 haftada 23 milyar TL basmasını.
    1 Haziran'da tedavüldeki para 137 milyar TL.
    8 Haziran'da 146 milyar
    15 Haziran'da 160 milyar.
    Ülkedeki enflasyon ve büyümeyi beraber düşünsek bile ortada çok kısa sürede yüklü bir miktar basım olmuş gibi geliyor. Ekonomi bilgisi olan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Bu ne anlama geliyor? Örneğin son iki haftada dolardaki artış buna bağlanabilir mi? Faiz artırımına rağmen doların artması enteresan gelmişti bana.
    Bu mesaj özet; http://www.hisse.net/topluluk/showth...74#post2320874
    Bu mesaj açıklama; http://www.hisse.net/topluluk/showth...64#post2320764
    Bu mesaj net hesap: http://www.hisse.net/topluluk/showth...04#post2320604
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ogrendigime gore Husnu ve ekibi yillarca calismislar enpara platformu icin. O bir banka degil o bir platform dedi Teb mudiresi o ucretsiz yapar, calisan yok, sube yok, masraf yok dedi kucumser gibi.
    Ancak bugune kadar cok taklit etmeye calisan oldu kimse daha yanina yaklasamadi.
    Bu Cumhuriyet kurumu Isbank da benden her gun fon bozup yaklasik iki yildir cari hesapta 1000 TL mi bosta tutuyor.
    Lan oglum yapmayin etmeyin diyorum, o zaman fatura otomatik odemelerini sen takip edeceksin, odeme gunu gelince baska bankadan o kadarlik parayi bize eft yapacaksin dediler.
    Ayda 5 eftden sonra eft ucretli oldu. Bunu da 6 aydir boyle yaptilar
    Emekli maasim ona yatiyor diye baska ucret almiyorlar (kredi karti ve ek kartlar yillardir ucretsiz, hesap isletim ucreti yok) ama yilin 365 gunu bosta duran 1000 TL nin bir yillik faiz getirisi olan 180-200 TL ne olacak?
    Syg,
    Dudu o kadar inceci olma. Şöyle bir silkelensen üzerinden bir kaç milyoncuk dökülür.yes: Nineniz nasıl? SGK işi halloldu. İyidir inşallah. Ben de iş ile çalışıyorum. Vadesizde bir miktar boşta para bırakıyorum. Öyle fon falan bozma durumu olmuyor. Faturalarımı ödüyorlar. Emekli maaşımı da oradan alıyorum. Ama vadesizi boş bırakmiyorum. Dedim ya o kadar inceci olma
    Son düzenleme : Tbey35; 22-06-2018 saat: 11:42. Sebep: imla

Sayfa 722/1006 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •