Sayfa 746/1006 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    16.75 günlüğün 32 günlük bileşik getirisi nasıl hesaplanır formülü nedir teşekkürler.
    *D sütunundaki formül B sütununa göre

A B C D
    1 Anapara 100.000 100.000
    2 Yıllık Oran 16,75 14,24 B2*0,85
    3 Yenilecek gün 32 32
    4 Anapara+Faiz 101.479 101.256 B1*(((B2/(100*365))+1)^B3)
    Son düzenleme : yuji; 24-06-2018 saat: 15:13.

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hem en sabıkalı/en sevilmeyen banka olacaksın, hem de hala müşterisi en fazla olan bankalardan biri olacaksın
    Kim kullanıyor kardeşim bu bankayı (kim oy veriyor malum partiye gibi oldu biraz ama kusura bakmayın)
    Ben 20 yıldır kullanıyorum. IT altyapısı çok iyi. Internet şubesi ve mobil uygulamaları çok iyi. E-Ticaret sektöründe sağladığı imkanlar çok iyi. Bu alanlarda hep öncü veya öncülerden oldu. Garanti Teknoloji'ye yıllarını vermiş yakınlarım var. Ben de belirli bir süre yer aldım. Garanti'yi gönülden severim. Her zaman bireysel ve kurumsal ilk bankam olmuştur. Hesap işletim ücreti olsun, kart aidatı olsun, bu konularda biraz insafsızdırlar, doğrudur, ama ben ürünlerinden memnunum. POS için, hesaplar için, kartlar için, faturalar için Garanti'yle çalışmaya devam ediyorum; mevduat içinse en iyi oranı hangi banka veriyorsa onu tercih ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Sunay Yazıyı Oku
    Yatırım fiyatı tablonun hazırlandığı andaki fiyatı gösterge olarak verilmiştir, işlem anında farklı bir fiyat olabilir.
    Ek 19176
    Bu bilgileri siz mi derlediniz, yoksa anlık olarak görebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hem en sabıkalı/en sevilmeyen banka olacaksın, hem de hala müşterisi en fazla olan bankalardan biri olacaksın
    Kim kullanıyor kardeşim bu bankayı
    piyasada 63.4 milyon adet kredi kartı var, aşağı yukarı bunun %17'si yani 10.8 milyon adeti malum yoncazulmü bankasına ait.

ayrıca bonus markası, deniz, teb, şeker,ing, türkiye finans, burgan, abank ve fiba ile anlaşmalı

yani yaygın..

ayrıca çalışanlarına öyle davranıyor ki yüreğin sızlar...

çalışmıyorum dersen vücudundaki morlukları, izmarit izlerini gösterirler acırsın çalışmak zorunda kalırsın..

elbetteki bu çok uzun sürmeyecek son 1 yılda 2.000 kişiden fazla personel çıkardı..

tutunamayacaklar...! sadece o değil onun türevi olan çakbank da ya satacak ya da değişecek..

biz ne kadar bilgili, güçlü ve birlikte olursak hiçbir yasal tefeci bizi söğüşleyemez...!

ytd.

syg,

5.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    piyasada 63.4 milyon adet kredi kartı var, aşağı yukarı bunun %17'si yani 10.8 milyon adeti malum yoncazulmü bankasına ait.

ayrıca bonus markası, deniz, teb, şeker,ing, türkiye finans, burgan, abank ve fiba ile anlaşmalı

yani yaygın..

çalışmıyorum dersen vücudundaki morlukları, izmarit izlerini gösterirler acırsın çalışmak zorunda kalırsın..

elbetteki bu çok uzun sürmeyecek son 1 yılda 2.000 kişiden fazla personel çıkardı..

tutunamayacaklar...! sadece o değil onun türevi olan çakbank da ya satacak ya da değişecek..

biz ne kadar bilgili, güçlü ve birlikte olursak hiçbir yasal tefeci bizi söğüşleyemez...!

ytd.

syg,
    Hayaller ve gerçekler

6. Nasıl yani? Personelin vücudunda izmarit mi söndürüyor şube müdürü

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Nasıl yani? Personelin vücudunda izmarit mi söndürüyor şube müdürü
    tabiki biraz mübala yapıyorum, bunu öğrenmek çok kolay ..

alalede bir şubeye gidip, herhangi bir personele hedefleriniz nasıl ? her ay yeni hedef gelmesi nasıl diye bir sorun ?

zaten müşterisini at, eşşek, köpek, tavuk, karga olarak gören bir şirketten ne beklersiniz ?

https://i2.wp.com/www.pazarlamasyon....?fit=508%2C380

ytd.

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

Çalışma koşullarının zorluğu, standarta bağlanmış fazla mesai, personelden aşırı yüksek beklenti, ben de hep bunları duyuyorum. Ancak düşünmeden de edemiyorum. Durum böyle olmasına rağmen çalışanlar neden hala devam ediyor? Garanti Teknoloji özelinde konuşursak uzun yıllar önce verilen maaşlar çok ama çok iyiydi. Personel canı çıksa da karşılığını fazlasıyla alıyordu. Ayrılanlar genelde yükünü aldıktan sonra, o tempoya daha fazla tahammül etme ihtiyacı kalmadığı için ayrılıyordu. Son yıllarda düşük oranlı zamlarla maaşlar eski normlarından çok uzaklaştı diye duyuyorum. Çekilen acının karşılığındaki ödül azaldıkça çıkışlar artıyor olabilir.

Sayfa 746/1006 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •