-

Originally Posted by
speksavar06
Beni kâle alan yok mu ttkom diyorum alım varantı diyorum ttkom temmuzda 6 olacak tthiil 0, 50 olacak. Bari 1000 liralık alın 1 ayda 5 bin kazanın. Daha ne diyeyim.
yaşasın akparti
puahahaha
-

Originally Posted by
speksavar06
Beni kâle alan yok mu ttkom diyorum alım varantı diyorum ttkom temmuzda 6 olacak tthiil 0, 50 olacak. Bari 1000 liralık alın 1 ayda 5 bin kazanın. Daha ne diyeyim.
Amacın nedir? 100 kişi bu yazıyı okuyup alsa ve batsa napmayı düşünüyorsun?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
tospa
Mühim değil hocam. Ortalama değer önemli ayın son günkü kapanış değerinin hiç bir önemi yok.
Enkaz bilançolar son gün kuruna bakacak
Döviz pozisyonu artı şirketler para basacak 2. Dönem
-

Originally Posted by
speksavar06
Sen harbi rahatsızsın... Ttkom neden 6 lira olsun. Çarpanları çok mu cazip sanıyorsun. İlkokul mezunu da trade ediyor mba mezunuda.
-
Yav bende biliyorum. 6 aylık ortalama usd kuru 4.08. Şu an 4.70. Kaça kadar indirebilecek. Onu diyorum. Zaten giren girmiş.
-
1. Çeyrek kur 3.950
2. Çeyrek kur 4.8 olsa
Ohannes müthiş ekonomi yönetimi , büyük ekonomi dehası ( faiz nedendir enflasyon sonuç , faiz inmeli
☺ï¸â˜ºï¸ )
3 ayda dolar Ne olmuş di mi
Borsa neyi fiyatlıyor diyen gerizekalılar
Faiz ne olmuş kur Ne olmuş
10 yıllık tahvil 20
Durmak Yok devammmm
-
Çok kötü gelebilecek bilançolar aldatmasın yani. Üçüncü çeyrek usd düşük olursa birden iyileşir. Ortalam kur bu yüzden önemli. GSYH hesabında kapanış değil ort. Kur kullanılıyor bu yüzden.
-
114600e kadar dalacak gıbı ...kırarsa nanaeyı yer
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri