Burgan internet bankacılığında O/N oranını bugün 17,50 tan 16,25' e düşürmüş görünüyor. Sizin bahsettiğiniz 17,50 Burgan'mı? Burgan'ın internet bankacılığını kullanan forumdaşlar bir kontrol edebilir mi lütfen. MT genel olarak hazineden oranın değiştiğini söylüyor.
Not: Websitesinde hala 17,50 görünüyor. Güncelleme yapılmamış.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sizleri yillardir takip ederim. Burgandan cikip yarin Halkbanka gecmeyi dusunuyorum.Halkbank 19.50 oran verdiler.19.75 oran yok deniyor.Direkt sube muduru ile gorustum.Miktar 2.200.000 TL.Yeni sube acilisi oldugu icin ve mudiye ihtiyaclari oldugu soyluyorlar. Her zaman 19.50 gibi en yuksek orani temdit orani olarak alabilecegimi soyluyorlar.Yani bugun 2.200 k nin Halkbank ta donusu olsaymis yine 19.50 orani vereceklerini yani hosgeldin gibi orani dusurmeyeceklerini basa basa soylediler.Ben de ozellikle oran hassasiyetim oldugunu belirttim. Sizlerden sunu rica ediyorum.Olaki temditte iyi oran verilmedi ise Halkbank 2.200K Icin 34 gun sonra ne kadar eft ucreti alirlar tecrubesi olan var mi?
%20 oranın ustunu ne bankalar ,nede ekonomi kaldırmaz ,artıs olacagını sanmıyorum
Bence yanılıyor.. Ya da yanıltmak istiyor müşterileri.. Kısaya yönlendirip dönüşü düştükten kakalamak amaç gibi geldi..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri