Sayfa 775/1006 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ben artık erdoğanın faizlerin artmasına müsaade edeceğini sanmıyorum,bankalar zaten 18-19 veriyor diyecekler,hatta faiz indirmeyi bile kafasından geçiriyor adam,bu yüzden full tl'de kalmak bence riskli,sepet yapıp bir parça döviz almak lazım,ben öyle yaptım bugün dolar 4.62 civarına kadar gevşedi,%10 daha dolara geçtim ben,mevduatçı yeterince dayak yedi,artık pişman olmak istemiyorum,döviz mevduatına yatırdım,kalan tl ise17.50 günlük teb marifetlide, hiçbir şekilde aylık bağlamayı düşünmüyorum.

2. Döviz bu fiyatlardayken faiz indirimi olması çok zor 3,50-4,00 arası olsaydı olurdu belki birde brent petrol yükseldikçe doların zayiflayacaginu düşünen birisiyim denge misali para tahvile giymeye devam eder bence ytd..

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Döviz bu fiyatlardayken faiz indirimi olması çok zor 3,50-4,00 arası olsaydı olurdu belki birde brent petrol yükseldikçe doların zayiflayacaginu düşünen birisiyim denge misali para tahvile giymeye devam eder bence ytd..

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Asil bu fiyatlarda faiz indirir ki, faizi begenmeyen bu fiyattan ciksin.

4.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Vakıfbank ÖB 300k %19.20
    Vakıfbank ÖB 1M %19.40
    Yeni giriş yeni müşteri için.

Alt limit tamamen insiyatif dahilindeymiş. 100k için bile hesap açabilirlermiş yeni müşteriye. Ancak özel oran verebilmeleri için daha yüksek rakamlar daha avantajlı olurmuş.

Bugün alınan oranlar düne göre daha düşük dediler. Son birkaç haftada nasıldı diye sordum, son haftalar 1M için %20 görmediklerini, en fazla %19.70 %19.80 civarına çıktıklarını söylediler.
    Dün 500k üzerine 19,50 verdi Vakıf ÖB 1M için daha iyi oran alabileceğinizi düşünüyorum..

5. RTE, seçimden önce oy kaybetmemek için faiz artışını yutkundu.Artık zor.Hele bir de seçimden önce indircem dediği halde artırması zor ve hatta imkansız

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Dövizin düşüşü ise memlekete döviz gelmesi ile alakalı.Bunun için çalışacaklar ama cevabı bence şimdiden bilmek imkansız

7. Bu yüzden ben 18,75 den bir dahi bilançoya kadar 92 gün bağladım paranın yarısını.Kalanı ile 17,5 tan günlükte kalıp dolar alım fırsatı verir mi doye bekliyorum.Genelde seçim olmazsa döviz yazın biraz gevşiyor

8. Dünyada ekonominin yön aradığı bir ortamda hiç bir senaryo için imkansız asla olamaz tarzı konuşmalar pek doğru değil yanıltıcı olur

Sayfa 775/1006 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •