Sayfa 776/1006 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dövizin yaz aylarında gevşemesinin nedeni tarım ürünlerindeki bollaşma ile enflasyonda gerçekleşen düşüş.

Bu yaz ise enflasyonun yükselerek %14 e ulaşması bekleniyor (dövizde ki artış nedeni ile)...
     Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bu yüzden ben 18,75 den bir dahi bilançoya kadar 92 gün bağladım paranın yarısını.Kalanı ile 17,5 tan günlükte kalıp dolar alım fırsatı verir mi doye bekliyorum.Genelde seçim olmazsa döviz yazın biraz gevşiyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Asil bu fiyatlarda faiz indirir ki, faizi begenmeyen bu fiyattan ciksin.
    Faizlerin dususu 7-8 yıl sürdü yükseliş 2 ay da bitmez iner çıkar o ayrı piyasa ya asla sonra geçmez ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Dün 500k üzerine 19,50 verdi Vakıf ÖB 1M için daha iyi oran alabileceğinizi düşünüyorum..
    Ben pazarlık etmedim. Siz pazarlıkla mı aldınız?

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Dünyada ekonominin yön aradığı bir ortamda hiç bir senaryo için imkansız asla olamaz tarzı konuşmalar pek doğru değil yanıltıcı olur
    Haklısınız imkansız iddialı bir ifade oldu.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Ben pazarlık etmedim. Siz pazarlıkla mı aldınız?
    Hayır pazarlıksız verilen oran ama MT piyasadaki oranlardan haberdar olduğumu biliyor.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bırak 2018'in kalanını 2019'da bile merkezin 25 baz puan faiz indirecek yeri yok.Amerika'da faiz 4'e hatta Lehman krizi patladığındaki seviyesi olan 5,50'lere gelme ihtimali bile varken biz de faiz inecek diyenin ekonomi bilgisine şaşarım...Bu seneyi 22-23 mevduat faiz oranlarıyla kaparız.Seneye umarım 30'ları vururuz...Yeter ki FED yılda 3-4 faiz artışı yapmaya devam etsin....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kaynak alabilirmiyiz? Tşk.
    Finansbank sube muduru dedi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Avrupa merkez bankası daha faiz yükseltmeye başlamadı bile...

2-3 yıl sonra 40 lara yaklaşabilir faiz oranları...
     Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bırak 2018'in kalanını 2019'da bile merkezin 25 baz puan faiz indirecek yeri yok.Amerika'da faiz 4'e hatta Lehman krizi patladığındaki seviyesi olan 5,50'lere gelme ihtimali bile varken biz de faiz inecek diyenin ekonomi bilgisine şaşarım...Bu seneyi 22-23 mevduat faiz oranlarıyla kaparız.Seneye umarım 30'ları vururuz...Yeter ki FED yılda 3-4 faiz artışı yapmaya devam etsin....
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 776/1006 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •