Sayfa 107/1223 İlkİlk ... 757971051061071081091171572076071107 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Şunu itiraf edeyim ben ya dünyanın en kötü en ahlaksız insanıyım yada salağım, bu dünya da yaşadıklarımın hesabını vereceğime inanmıyorsam, neden iyi insan olayım ki, nefse hoş her güzel şey yasak.... tövbe tövbe

Herkes aradığını buluyor.
    Yeterki ne aradığını bilsin.
    İyi insan olmak için dindar olmak gerekmeyebilir.
    Kötü insan olmak içinde dinsiz olmaya gerek yoktur.

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Herkes aradığını buluyor.
    Yeterki ne aradığını bilsin.
    İyi insan olmak için dindar olmak gerekmeyebilir.
    Kötü insan olmak içinde dinsiz olmaya gerek yoktur.
    Dindar olmak, namaz kılıp oruç tutmak eğer kulu günah işlemekten alıkoymuyorsa doğru ve samimiyetle yapılmıyor demektir, bir nevi münafıklık alametidir bu benim kanaatimdir...

Dindar olmak, namaz kılıp oruç tutmak eğer kulu günah işlemekten alıkoymuyorsa doğru ve samimiyetle yapılmıyor demektir, bir nevi münafıklık alametidir bu benim kanaatimdir...
    Maalesef çok örnekleri var.
    Dünyada iki tip insan vardır.
    Biri iyi insandır diğeri de kötü insan.
    Dinlerine,inançlarına,renklerine,ırklarına,dilleri ne,,kökenlerine göre ayrım yapılmamalıdır.
    Uzak doğu insanlarının tümüne kötü veya iyi insanlar diyebilirmisiniz?(Atalarımız zamanında şamanizme inanmış nereye koyacağız onları?)
    Son düzenleme : iki gozum; 27-06-2018 saat: 04:12.

4. "Esselatu hayrun minen nevm" Namaz uykudan hayırlıdır.

hayırlı sabahlar

"Esselatu hayrun minen nevm" Namaz uykudan hayırlıdır.

hayırlı sabahlar
    Hayırlı sabahlar.
    Allah namazınızı dualarınızı kabul eylesin.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Maalesef çok örnekleri var.
    Dünyada iki tip insan vardır.
    Biri iyi insandır diğeri de kötü insan.
    Dinlerine,inançlarına,renklerine,ırklarına,dilleri ne,,kökenlerine göre ayrım yapılmamalıdır.
    Uzak doğu insanlarının tümüne kötü veya iyi insanlar diyebilirmisiniz?(Atalarımız zamanında şamanizme inanmış nereye koyacağız onları?)
    Harikaydınız! Bazen sinirlenip ya da taraftar olduğunuzda banada itici geldiğini< anlar olmuştur olabilir benimde size bu şekil görünümüm olabilir! Ancak İyi insan olabilmenin dinle onla bunla alakası olmadığını kavrayabilmeli artık beyinler! Dinlere inanmıyor ancak kul hakkı yemiyor,tersine koruyor! Çocuklara tecavüze yeltenmiyor! Çalmıyor,Zor durumda olanların yanında olmaya çalışıyor! Gerisi teferrüat boş ayrıntı misal böyle davranabilen insan özünde Müslüman olur zati Olmasa da insan olur herşekilde! Saygılar öğretici yazılarınızı takipte olmaya devam

7. Nerede ise bir sayfalık yazım silindi gştti. Yağmur nedeni ile çamaşır toplayacağım minderkeri bahçeden alacam derken silindi yazım.. üzgünim.

Sayın kitapçının dini konulardaki eleştirilerine hiç kırılmıyorum. Ama işi siyasete getirince çekilmez oluyor o zaman ben de kırıcı oluyorum..
    O bana söylediği tavsiye ettiği dini bakışı ve onhn gereklerini siyasi hayatına uygulamasını çok isterdim..

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar.
    Allah namazınızı dualarınızı kabul eylesin.
    amin, cümlemizin

Sayfa 107/1223 İlkİlk ... 757971051061071081091171572076071107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •