Sayfa 944/1027 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim
    Yüzbinlerce mağdurun kazanacağı tazminatlar ne olur kimbilir ! Tabi işin içine AİHM'de girecek
    ergenekon ve balyazdo devlet tazminat ödemelerini yüksek tuttuki aihm e gidilmesin zira gidilsse orada suçun tek başına fetöde kalmayacağı devletin ehr organı ile hükümetinde bu işin içinde olduğu tescillenecekti
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ergenekon ve balyazdo devlet tazminat ödemelerini yüksek tuttuki aihm e gidilmesin zira gidilsse orada suçun tek başına fetöde kalmayacağı devletin ehr organı ile hükümetinde bu işin içinde olduğu tescillenecekti
    Bu tazminatlar nasıl ödeniyor ? Zamana yayılıp enflasyon karşısında BADEM mi yapılıyor yoksa kısa sürede ödeniyor mu ?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu tazminatlar nasıl ödeniyor ? Zamana yayılıp enflasyon karşısında BADEM mi yapılıyor yoksa kısa sürede ödeniyor mu ?
    tazminatın odenmesinden ziyade tazminatın hesaplanma bicimi yanlış. magdurluk dereceleri aynı olan iki kişi aldıkları maaş oranında tazminat alıyor. Diger davalar da hak talep edincede insan ne kadar zengin ise halk hukuk adalet o kadar senden yana oluyor.

Ben kaçırdım ama galiba biri yazmış , ay sonuna kadar Dolarda ki bu aşağı gelişlerde bankaların 6 aylık bilanço etkiside olabilir. Ama bu etki eski zamanlardaki gibi fazla yüksek olmayacaktır diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    tazminatın odenmesinden ziyade tazminatın hesaplanma bicimi yanlış. magdurluk dereceleri aynı olan iki kişi aldıkları maaş oranında tazminat alıyor. Diger davalar da hak talep edincede insan ne kadar zengin ise halk hukuk adalet o kadar senden yana oluyor.
    Evet bu iş böyle hatta bilirmisiniz bilmem , ölümlü uçak kazalarında bile verilen tazminat kişinin toplumdaki statüsü , gelir durumu vs göre yapılıyor. Yani kısacası yok demokrasiymiş yok eşitlikmiş falan sadece hikaye

6. http://www.businessht.com.tr/piyasal...olartl-tahmini

Bunların öngörüleri buradaki öngörülerle ters gibi. Benim görüşümde artacak yönünde hatta 2019 için bunların tahminleri çok uçuk geldi ama böylede bir şey var.

7. Bugünde dolar borcu ödemesi olan bir şirketimiz bugünkü dolar kurları yüzünden sakat kalmıştır...
    Dolar kurları burada kaldığı sürece sakatlanan şirket sayımız her geçen gün artacaktır...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. İlk olumsuz haber dalgasına veya not indirimine kadar ki kısa dönemde yön aşağı olacak diye düşünüyorum.

Sayfa 944/1027 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •