Sayfa 524/969 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Anketlerle seçim sonuçları uyusmadi yani piyasa seçim sonuçlarını satın almadı.buyukler malsiz kaldı.onlar piyasayı baskilayip pozisyon alıyor olmalılar.piyasanin şansı yok yukarı gidecek güzel algı verilecek.siz söyleyin olumsuz yorumu kim yapabilir hangi gazete TV ci. Işsiz kalır.dunya biraz düzeltsin bizimki fazlası ile gider herkes para kazanmak derdinde

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    16 Nisan referandumu öncesi döviz aldım bugünler o gün yaşanacak diye.ama piyasa dünyaya uydu yani ülkeyi kim yonetirse yonetsin piyasanın umrunda değil.piyasa her duruma kendini uydurur.secim kararı alınınca %3 arttı borsa belirsizlik bitecek diye.yani yükselmek için bahane arıyor ama başkan faize müdahale konusu belirsiz.mart 2019 da bir seçim daha var başkan piyasa ile zitlasip işi riske atmaz.oda gördü tabloyu.dolari 4.9 da zor durdurdular.ben niye bukadar iyimserim onu bilmiyorum ya burda milyoner olacam yada yine bir 3-5 yıl gireni çıkarmaya calisacam Kader birşeylere hazırlıyor ya hayırlısı kısaca borsada para kazanmak nasip işi bilgi milgi hikaye
    Bol kazançlar yorumlar için teşekkürler.

Ben kıpkırmızı gördüğümde dayanamayıp alıyorum onun dışında çok az işlem yaparım. Şu an sadece azıcık ykb aldım onu toplamaya niyetim var. Bir gözüm de bu UYUZ eşekte açıkçası fırsat kolluyorum. Tl faiz ve usd deyim.

Hissenin forum sayfasında son 15 20 sayfa silme küfür doluysa mesela o kağıt bana hitap ediyor demektir

Özünde basit bilanço analizi ile slow trade yılda 3 5 işlem yapmaya çalışıyorum.

Bu kağıt benim bilanço analizime uymuyor çünkü geliri yok.

Çok ucuz olduğu bir gerçek ama duran paranın ucuzu pahalısı yok. Hisse bisiklet gibi büyümüyorsa iş yapamıyorsa parayı eritiyor. Yatırım yapan şirketler 3 5 sene genelde zarar yazıp sizi bezdiriyor.

Yatırımı bitmiş kar yazmaya başlamış / başlayacak borcu az satışları düzenli artan kağıtları çok ucuza almaya çalışıyorum. Bunların hepsi birden sadece kriz dönemlerinde veya ekstra günlerde denk geliyor. Mesela rus uçağını vurunca mesela ak parti haziran seçimlerinde parlamentoyu kaybedince... böyle günleri beklemek gerekiyor.

Yoksa benim yaptığım gibi aa çok ucuz diye ısgsy alır 2 sene bekleyip g.tune baka baka çıkarsın neyse bu kağıt ucuz ve iş grubu; bir şeyler olacak bence.

6 yıl geçmiş pirim yok niye iştirak satışı olmamış.ben Nisan ayında aldım 6 yıl kardayim 6 yıl önce olan tüm paramı bugün buna yatırdım altın vuruş için.6 yil once hayalimdi yaptim.geriye bir kaç hissem daha var onlarla da yeni hayaller peşindeyim.

Halk GYO İstanbul finans merkezi projesinden 200 milyon kira geliri bekliyor.piyasa fiyatı 600 milyon.2019 da bitecek yatırım.tek yatırımı da o değil bir incele .onda ABD ceza yazar riski almam dersen isgyo da benzer bir durum var birde onu incele.

Baygeorge farkında mısın bundan bir bok olmaz gitse de geri gelir fikrini hisseye nasıl yerleştirdiler yani topikte havaya göre hareket ediyor.bence artık uzaya felan çıkacak de😁

10 kat giden vakıf risk hissesi vardı

Belki takip eden olmuştur.o hissede 9_12 arası aynı bu hareketleri çekiyordu 12 den bir koptu 100 TL de durdu.aynisi oda 3-5 ay böyle yaptı durdu. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.

7. hadi geri alım yazdım bende kısmette varmı mal verceklermi gorcez.seçimden harçlıgı cıkardım guzel 5 gunde. saglam stres yaşattı piyasa yorulmuşum valla

8.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Halk GYO İstanbul finans merkezi projesinden 200 milyon kira geliri bekliyor.piyasa fiyatı 600 milyon.2019 da bitecek yatırım.tek yatırımı da o değil bir incele .onda ABD ceza yazar riski almam dersen isgyo da benzer bir durum var birde onu incele.
    Bak bu konuda rahatlıkla yazabilirim. Finans merkezi projesi kadük oldu.

Sayfa 524/969 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •