Sayfa 797/1006 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Teşekkür...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    bu başlıkta aç-kapa artema işlerinden ötürü, müşteri temsilcisini öptüreceksiniz bana. Olmuyor diye yırtınıyor kadın.
    3-4 yıldır pasif duran marifetliyi kapatıp açtık şubeden 13.25 verdi iyi mi? Bu nasıl politikadır anlayan beri gelsin, mt yarın 18.5 yapmazsa hızlı çıkış yapacağız anlaşılan

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İstanbul yeşilköy şubesi. Beni aradılar. Niyetim olmadığı için Miktar konuşmadık.
    Rica Etsek Şubeyi Tekrar Arayıp Detay Alabilir Misiniz?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Şu an çok zor ama yarın bir ara uğramaya çalışırım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    3-4 yıldır pasif duran marifetliyi kapatıp açtık şubeden 13.25 verdi iyi mi? Bu nasıl politikadır anlayan beri gelsin, mt yarın 18.5 yapmazsa hızlı çıkış yapacağız anlaşılan
    Eskilere ve cepteteblilere olmuyor .

6. Temditte halk mı vakıf mı daha iyi oran veriyor(ilk temditten öte sonrakileri de hesaba katarsak)?

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Acaba neden böyle bir şey yazmış. Merak ettim doğrusu...
    Çok sayıda bankada aynı anda hesap açtırınca hepsinin hoşgeldin dönemi kısa sürede doluyor, sonra avantajlı kampanya kalmıyor, bu yüzden hoşgeldinler bittikçe 3 ay 3 ay 3 ay sırayla açın demek istedi sanırım.

Bu faiz artış döneminde bazı bankalar oranları daha hızlı yükseltti bazıları ağırdan aldı, oradan oraya atlamak zorunda kaldık, arada bazı kampanyalar ziyan oldu bende de.

Hepsi sürekli aynı oranı veriyor olsa 3 ay bittikçe banka değiştirmek avantajlı olur da pratikte öyle olamıyor mecburen bazı kampanyalar güme gitmiş oluyor.

Yine de gördüğüm kadarıyla iyi pazarlık yapmasını bilen, günlük için değilse bile vadeli için banka banka şube şube gezip kampanya yoksa bile en yüksek oranı almanın bir yolunu buluyor. Biz de öyle yapacağız artık.

8. Herhangi bir şubeden alabilmeniz lazım bu oranları

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    QNB Finansbank 32 günlük 18,25, overnight 17 oran verdi.
     Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku

Sayfa 797/1006 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •