Sayfa 801/1006 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Enparada alış-satis makasi ne kadar?
    Burganda 0,024 ; Denizbankta 0,012 kuruş
    Volatilite yükselmeden önce, mayıs ortasına kadar Denizbank ta fark 0,010 kuruştu
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Enparada..0.075-1 krs ama cani (siz satarken )almak istemeyince siteye girilmiyor ani ziplamalarda sattirmiyor dusunce aciyor siteyi gecen gun yine yapti .
    Rakamsal örnek verebilirmisiniz? Kafam karıştı biraz:-)

Mesela, Matriks te dolar 4,6400 göründüğü esnada bu bankalarda kaçtan alıp satabilirim?

Tşk.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Rakamsal örnek verebilirmisiniz? Kafam karıştı biraz:-)

Mesela, Matriks te dolar 4,6400 göründüğü esnada bu bankalarda kaçtan alıp satabilirim?

Tşk.
    Bankalar arasında alım-satım makası en düşük kiraz hesap,fibabankada.Enparada 0,75 kuruş... yani 4,6400-4,6475,oksijende 1 kuruş 4,6400-4,6500 kirazda ise ben işlem yaptığım zaman 0,4-0,5 kuruştu...yani 4,6400-4,6440
    Ben de dolarda al-sat yaparken kiraz hesabı kullanıyordum...Diğer bankaları boşuna araştırmayın en düşük marj kiraz hesapta...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bankalar arasında alım-satım makası en düşük kiraz hesap,fibabankada.Enparada 0,75 kuruş... yani 4,6400-4,6475,oksijende 1 kuruş 4,6400-4,6500 kirazda ise ben işlem yaptığım zaman 0,4-0,5 kuruştu...yani 4,6400-4,6440
    Ben de dolarda al-sat yaparken kiraz hesabı kullanıyordum...Diğer bankaları boşuna araştırmayın en düşük marj kiraz hesapta...
    Teşekkürler, volatilite arttıktan sonra bankalar marjları açtılar. Kiraz hesabı en son ne zaman kullandınız? Şu an halen alım satım makasını siz ya da diğer forumdaşlardan görebilen varsa çok faydalı olur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Çok sayıda bankada aynı anda hesap açtırınca hepsinin hoşgeldin dönemi kısa sürede doluyor, sonra avantajlı kampanya kalmıyor, bu yüzden hoşgeldinler bittikçe 3 ay 3 ay 3 ay sırayla açın demek istedi sanırım.

Bu faiz artış döneminde bazı bankalar oranları daha hızlı yükseltti bazıları ağırdan aldı, oradan oraya atlamak zorunda kaldık, arada bazı kampanyalar ziyan oldu bende de.

Hepsi sürekli aynı oranı veriyor olsa 3 ay bittikçe banka değiştirmek avantajlı olur da pratikte öyle olamıyor mecburen bazı kampanyalar güme gitmiş oluyor.

Yine de gördüğüm kadarıyla iyi pazarlık yapmasını bilen, günlük için değilse bile vadeli için banka banka şube şube gezip kampanya yoksa bile en yüksek oranı almanın bir yolunu buluyor. Biz de öyle yapacağız artık.
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Ya bu Özel Bankacılık muhabbetine nasıl giriliyor. Ben vakif ta maaş müşterisi olmama rağmen, bir kere vakıftan oran alayım dedim şubede ne telefonu acan var ne bişey, bi sefer de şubeye gidip sıra alıp konuşayım dedim, 2 saat sıra gelmedi ben de bastım gittim. Bu izel bankacılık her şubede oluyor mu, nasıl iletişime geçiyoruz?

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Özel Bankacılık muhabbetine para ile giriliyor. Yüksek meblağ olunca sadece çalan telefonu açmak yeterli. Onlar sizi bulur
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Teşekkürler, volatilite arttıktan sonra bankalar marjları açtılar. Kiraz hesabı en son ne zaman kullandınız? Şu an halen alım satım makasını siz ya da diğer forumdaşlardan görebilen varsa çok faydalı olur.
    En son ekim ayında...Ben değiştiğini sanmıyorum.eğer şifreyi hatırlayabilseydim hemen girip tekrar kontrol edecektim ama unutmuşum...MH'ni arayıp bugün tekrar girip bakıp foruma yazarım.Ama dediğim gibi 0,4-0,5 kuruş marj....

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Sanırım siz mazide kaldınız. Şu anda kirazlar kurtlandı. Sizin bahsettiğiniz dönem olgunlaşmamıştı. Son durum satış; 4,6450 alış ; 4,6270 işte kirazda durum. Enpara en kullanışlı platformdur. Gerek eft sınırı olmaması, gerek günlük dolar alım- satım marjı açısından.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sanırım siz mazide kaldınız. Şu anda kirazlar kurtlandı. Sizin bahsettiğiniz dönem olgunlaşmamıştı. Son durum satış; 4,6450 alış ; 4,6270 işte kirazda durum. Enpara en kullanışlı platformdur. Gerek eft sınırı olmaması, gerek günlük dolar alım- satım marjı açısından.
    Günlük dolara faizi de bir tek size veriyorlar herhalde.Yukarıda yazdım,en son ekim ayında kullandım diye.En paranın günlük faizleri çöp..O zaman geriye en avantajlısı e-turuncu..Boşta duran yok..

Sayfa 801/1006 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •