Sayfa 2024/2404 İlkİlk ... 1024152419241974201420222023202420252026203420742124 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 16,185 - 16,192 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    120 cok istiyon abi 118 300 de anlasalım , Amerikancamda orta cok bilmiyorum
    Basit bir şey rica ettik , ikidir yapmıyorsun hata sende değil hata sana ve yarım yamalak Amarakancana güvenende

))))))
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    selam ahali ...

ben bu bankayı soyacam abi

agır longlarımla devam ...hiç gıbraşmıyorum ... zarar seviyem belli stopları attımıştım ...razıyım herşeye ama ben bu bagayı soyacam
     Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    dün salladım bugün s&p vikis yeşillenmiş bu adamlar beni dinliyo galiba...
    yurtiçi pala yurt dışı pala el ele ....tüm paralar bizim cebe
    bekliyorum ...ısrar ediyorum ...taciz ediyorum ...çaksanızda yemem.. banka kasası bende

Sevgili R&R sende amma taktın şu banga soygunu meselesine

Çin’in Guangzhou kentinde bir banka soygunu... Soygunculardan biri bankadakilere bağırır: “Kımıldamayın! Para devletindir, ama hayatınız sizindir.” Herkes sessizce yatar... Bunun adı “Zihin Değiştirme Kavramı”dır. Alışılmış düşünce tarzını değiştirmek...Bu arada müşterilerden bir kadın bir masanın üzerine yatmıştır. Ama bacaklar ortada... Soyguncu bağırır: “Edebini takın. Bu bir soygun, ırza geçme değil!” Bunun adı “Profesyonellik”tir. İşin neyse onun üzerinde yoğunlaş!Soyguncular paraları yüklenip eve kapağı atmışlar. Daha genç olanı (MBA derecelidir) daha yaşlı olanına (ki bu ise 6 yıl ilkokuldan sonra terk): “Abi, hadi şu paraları sayalım” der. Daha yaşlı olanı der ki: “Çok aptalsın be! Bu kadar para oturup sayılır mı? Bu akşam zaten TV haberlerinde kaç para çaldığımızı öğreniriz.” Buna “Deneyim” derler! Günümüzde deneyim kağıt diplomalardan çok daha önemlidir.Soyguncular bankadan kaçtıktan sonra şube müdürü, şube şefine hemen polisi aramasını söylemiş. Şef demiş ki: “Durun hele müdürüm. Alacaklarını aldılar. Biz de bir 10 milyon daha alıp daha önce iç ettiğimiz 70 milyon dolara ekleyelim, ne dersiniz?” Buna “Dalgayı yakalamak” derler. Berbat bir durumu kendi lehine çevirmektir bu!Müdür der ki: “Yahu, her ay bir soygun olsa harika olurdu. Ne eğlenirdik!” Buna “Sıkıntılardan kurtulmak” derler. Kişisel mutluluk işinden çok daha önemlidir.Akşam TV haberleri bankadan 100 milyon dolar çalındığını açıklamış!Çaldıkları paranın çok daha az olduğunu bilen soyguncular oturup saymışlar parayı... Tekrar tekrar saymışlar. Bakmışlar hepi topu 20 milyon! Çok kızmışlar bu işe:“Biz hayatımızı tehlikeye atıp 20 milyon çalabildik. Banka müdürü bir el hareketiyle 80 milyon götürdü. Galiba soyguncu olmak yerine doğru dürüst eğitim görmek daha iyiymiş!” Bu “Bilgi altından daha değerlidir”* demektir...Banka müdürü çok mutludur. Özellikle bir süre önce borsada kaybettiklerini geri alabildiği için...Buna “Fırsatları kullanmak” derler. Kazanmak için risk almak gerekir.
    “-Peki, gerçek soyguncular kimler şimdi?”
    Hayat hoş gerisi boş

3. XU100 günlük

Hayat hoş gerisi boş

4. Haziran vade yarın bitiyor ,Ağustos vade pazartesi 2 Temmuz da başlıyor...Şahsen Haziran vadede ilk yarısında iyidim ama ikinci yarısında çok ciddi kayıplar oldu ..4 porsiyon Long duruyor uzlaşmaya gidecek...bugün ve yarın Ağustos vadede çerezlik day-trade yapacağım...bakalım bir faydası olur mu.
    Hayat hoş gerisi boş

5. Vobyvade 117400-725gördü şimdi 725

Ağ vade 120600-121350 gördü şimdi 120950
    Hayat hoş gerisi boş

6. Genel durum

Hayat hoş gerisi boş

7. 3200 vade farkı 3300 oldu
    Hayat hoş gerisi boş

8. 117000 gördü şimdi 117300
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2024/2404 İlkİlk ... 1024152419241974201420222023202420252026203420742124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •