Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Onlar akp nin ic savas icin orgutledigi cetelerdi. Muhalefet kazansa ya da itiraz etse olacaklar cok vahimdi
    Tum tr de atildi uzun namlulu silahlar izmir de dahi atildi
    Dolari çift hanelere cikacak sebeplerden biri

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Onlar akp nin ic savas icin orgutledigi cetelerdi. Muhalefet kazansa ya da itiraz etse olacaklar cok vahimdi
    Tum tr de atildi uzun namlulu silahlar
    Dolari çift hanelere cikacak sebeplerden biri
    Sallamak bedava nede olsa. Hdp barajı geçti diye muhalefet sus pus oldu.

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

siyasal islamın mantığını hala anlayamadınız..
    muhalliflerdeki en büyük problem bu..norveçte politika yapıldığını zannediyor muhalifler.. ama bildiğin arap/ortadoğu kültürü vs modern cumhuriyet değerleri mücadelesi var şu anda.
    sen adama nezaketle bir şeyler anlatmaya çalışırsın, adamın amacı "fetih", "ele geçirme", "sindirme" gibi kavramlar üzerinden ilerler..gerektiğinde takiye yapılır.. hedef için meşrudur.. harpte hile vardır.. vesaire..düşünce şekillleri bunlar bu adamların..

akşamları bazen tartışma programlarına bakıyorum.. chp yi temsilen orada oturanlar naifçe demokrasi, insan hakları, adalet, doğruluk, rüşvetin kötülüğü vesaire aklına gelen her şeyde iyi niyetle bir şeyler anlatıyor. akp yi temsilen konuşanlarda ise bir üslup var ki tam bir fecaat, sürekli başkalarını suçlayan tehditkar konuşmalar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    siyasal islamın mantığını hala anlayamadınız..
    muhalliflerdeki en büyük problem bu..norveçte politika yapıldığını zannediyor muhalifler.. ama bildiğin arap/ortadoğu kültürü vs modern cumhuriyet değerleri mücadelesi var şu anda.
    sen adama nezaketle bir şeyler anlatmaya çalışırsın, adamın amacı "fetih", "ele geçirme", "sindirme" gibi kavramlar üzerinden ilerler..gerektiğinde takiye yapılır.. hedef için meşrudur.. harpte hile vardır.. vesaire..düşünce şekillleri bunlar bu adamların..

akşamları bazen tartışma programlarına bakıyorum.. chp yi temsilen orada oturanlar naifçe demokrasi, insan hakları, adalet, doğruluk, rüşvetin kötülüğü vesaire aklına gelen her şeyde iyi niyetle bir şeyler anlatıyor. akp yi temsilen konuşanlarda ise bir üslup var ki tam bir fecaat, sürekli başkalarını suçlayan tehditkar konuşmalar..
    %52 böyle yönetilmek isteniyor o kısmına bir şey diyemiyorum. Netice de bu sonucu Cumhuriyet sağlıyor.

Ancak bu tür teröristlik yapmak, silahlanmak benim geleceğimi tehdit eder benim sitemim buna.

Bu şekilde ülke CİA,MOSSAD gibi kanlı ajan oyunlarına açık hale getiriyor. Bugün olmasa da, yarın, yarın olmasa da seneye bu iş buraya varır. Çünkü kendini bu oyunlara açık hale getiriyorsun bu şekilde.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •