Sayfa 165/1223 İlkİlk ... 651151551631641651661671752152656651165 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Bu arada Türkiye'de devlet okullarında eğitim sorunları neden bu kadar fazla diyenler varsa İsmet İnönü zamanında ABD'nin Marshall yardımları ve devamında taviz olarak imzalanan Fulbright anlaşmasını içeriğini ve Türk eğitim sistemini kimlerin idare ettiğini araştırmalarını rica ederim...Özellikle Oktay Sinanoğlu rahmetlinin bu konulardaki beyanlarını okumalarını dinlemelerin tavsiye ederim...Bu işte de komplo teorisi olmayan ama öyle algılatilmaya çalışılan büyük oyunlar var.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    bu işaret büyük olarak adlandırılmış değil de, büyüktür durumu bu işaretle ifade edilmiş demek lazım herh

ben de bakmıştım bir hikayeye rastlamadım, 1700lr belki, bir bilim adamının kitabında vb kullanmasıyla ortaya çıkmış galiba

ben kendim öğrenmek için
    sol başı geniş, sağ başı dar olan bir ilişkinin sembolü
    soldaki sağdakini kapsar ve daha büyüktür gibi düşünmüştüm hep
    bızdekı öğretmenler ucuna çizkı cek k oluyor kucuk...........saga cek d gıbı buyuk oluyor dıyor.....anlatsana bunu 2. sınıf öğrencısı anlar nerde......fızık öğretmenlerı mesela her 100 fızıkcıden 90 tanesı fızıgı bılmıyor yemın ederım......öğrencıyı nasıl hazuırlasın

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bir okuldaki öğretmenden her bılgıyı alırsınız....velilerın ıyı dedıklerı neler gordum neler
    Bende onu diyorum, velilerin okulun iyi olup olmadığını anlayabilme şansları yüzde sıfır yani imkansız. Bu bilgi ancak öğretmenden alabilirler.

4. Top kek üreten fabrika lazım...

Muharrem Ince nin 1. oldugu ulkeler

Erdogandan cok daha fazla ulkede birinci olmayi basarmasina ragmen Gurbetcilerin yogun yasadigi Belcika, Hollanda, Fransa ve Almanya da Erdogan birinci oldugu icin oylari yuksek olmus. Japonya da Demirtas ilk sirayi almis.

ABD
    ARNAVUTLUK
    AVUSTRALYA
    BAHREYN
    BAE
    BIRLESIK KRALLIK
    BULGARISTAN
    CEKYA
    CIN
    FINLANDIYA
    GUNEY AFRIKA
    GURCISTAN
    IRAK
    IRAN
    IRLANDA
    ISPANYA
    ISRAIL
    ITALYA
    KANADA
    KATAR
    KUVEYT
    MACARISTAN
    MALTA
    MOLDOVO
    POLONYA
    ROMANYA
    RUSYA*
    SIRBISTAN
    SINGAPUR
    S. ARABISTAN*
    TAYLAND
    TURKMENISTAN
    UKRAYNA
    UMMAN
    YENI ZELANDA
    YUNANISTAN

6.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Bende onu diyorum, velilerin okulun iyi olup olmadığını anlayabilme şansları yüzde sıfır yani imkansız. Bu bilgi ancak öğretmenden alabilirler.
    Bu çok acımasız ve yanlış olmuş bence...Öğrencideki ilerlemeyi görüyorsun velisi olarak...

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bızdekı öğretmenler ucuna çizkı cek k oluyor kucuk...........saga cek d gıbı buyuk oluyor dıyor.....anlatsana bunu 2. sınıf öğrencısı anlar nerde......fızık öğretmenlerı mesela her 100 fızıkcıden 90 tanesı fızıgı bılmıyor yemın ederım......öğrencıyı nasıl hazuırlasın
    TCFTSGA
    Türkiye Cumhuriyeti Futbol Takımı Sovyetlere Gol Attı
    Tür
    Cins
    Familya
    Takım
    Sınıf
    Grup
    Alem

Bazen işe yarıyor ki unutmamışım. İşime de yaradı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Bu arada Türkiye'de devlet okullarında eğitim sorunları neden bu kadar fazla diyenler varsa İsmet İnönü zamanında ABD'nin Marshall yardımları ve devamında taviz olarak imzalanan Fulbright anlaşmasını içeriğini ve Türk eğitim sistemini kimlerin idare ettiğini araştırmalarını rica ederim...Özellikle Oktay Sinanoğlu rahmetlinin bu konulardaki beyanlarını okumalarını dinlemelerin tavsiye ederim...Bu işte de komplo teorisi olmayan ama öyle algılatilmaya çalışılan büyük oyunlar var.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam, o kitabı ben okudum yanlış anlamayın ama o dönem ABD ile ilişkiler bu denli ajanlık ilişkisi değildi. Yani o yapılan antlaşmalar Türkiye'nin yararınaydı.

Aksi takdir de bu ülkede köy enstitüleri kuruldu, bunları kapattıran adnan menderes ve tayfası. köy enstitüleri yine inönü zamanında yapıldı. Bir ara ecevit sağ olsun 1979 'da tekrar kurmaya çalıştı, sağ partiler gelip yine yağmaladı.

Sayfa 165/1223 İlkİlk ... 651151551631641651661671752152656651165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •