Miktar: 810,000 Dolar
Vade: 45 gün
Burgan %5
ING %4.90
Vakýfbank %4.95
Finansbank %4.40
Halkbank %4.25
Akbank %3.40
Garanti %3
Teb: Dönüþ bekliyorum
Miktar: 810,000 Dolar
Vade: 45 gün
Burgan %5
ING %4.90
Vakýfbank %4.95
Finansbank %4.40
Halkbank %4.25
Akbank %3.40
Garanti %3
Teb: Dönüþ bekliyorum
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Mert Yýlmaz faiz indirimi mümkünatý yok olmaz diyor.
Bilançonun son gunleri finans, þeker, deniz den oran soran varmi?
Limit sadece ATM'lerle alakalý ve USD veren ATM çok az var zaten. Giþeden herhangi bir iþlem limiti yok; Finans müþterileriyle ayný þekilde iþleme alýyorlar. "Sen enparacý deðil misin bugün sana para yok" demiyorlar, ben birkaç defa yüklü tutarda hem çekim hem yatýrma yaptým kýsa gün aralýklarýyla. Sitedeki o uyarýnýn amacý günlük çekme-yatýrma iþlemlerini düzenli olarak þubeye getirmeye eðilimli müþterileri caydýrmak. "Milyon müþterimiz bunu yaparsa, ücret kesmek zorunda kalýrýz" demeye getiriyorlar.
Bilgi notu olarak: Kuveyt Türk'ün giþe kurlarý da genelde iyi oluyor. (þube kapýsýnda yazar güncel kurlar, içeri girmenize gerek yok). Müþterisi olmamama raðmen yol üstünde olduðundan alýp geçiyorum.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
dolar alýp satmayý düþünmeyen mevduatta büyük bankalarý tercih eden birisi ( yani ben) için dediðiniz gayet mantýklý ancak tabi enflasyon beklenmedik atak yapar ve mb yine hamle yaparsa bu sefer tahvil getirisi mevduat getirisine göre güdük kalabilir ! gerçekten paraya yön vermek inanýlmaz zor ve stresli bir iþ !! bakalým yarýn ne karar alacaðým bende bilmiyorum !
yatýrým tavsiyesi deðildir aman dikkat !!
Yer Ýmleri