Sayfa 969/1027 İlkİlk ... 4698699199599679689699709719791019 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Buda Uğur civelek abimizden bu 2 adamı dinle direk şarabçı ol köprü altında.
    Şaka tabi severim ikisinide çok esaslı adamlar iyi ki varlar.

https://youtu.be/ZaRMs553AIE

2.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Peki babalar olası bir krizde bundan en az etkilenecek BIST şirketleri hangileri sizce?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir hisse diğerlerinden daha az zarar edecek diye o hisseyi alan var mı? Zarar az da olsa kim zararına iş yapmak ister.Hani soru etkilenmeyecek veya avantajlı çıkacak hisse var mı şeklinde olsa anlayacağım da,küçümsemek için yazmıyorum, sorunun mantığını anlamadım

3. Bu sıra dolar euro ve gram altın dışında kaybettiren hisse yok gibi bistte.
    Bu devran böyledir hep al birini vur ötekini. Ayak uyduran ihya olur uyduramayan kahrolur.

4.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bir hisse diğerlerinden daha az zarar edecek diye o hisseyi alan var mı? Zarar az da olsa kim zararına iş yapmak ister.Hani soru etkilenmeyecek veya avantajlı çıkacak hisse var mı şeklinde olsa anlayacağım da,küçümsemek için yazmıyorum, sorunun mantığını anlamadım
    Evet biraz saçma olmuş benim soru . O zaman şöyle düzeltelim hangi şirket ve sektörler en az etkilenir ya da etkilenmez ya da avantajlı çıkar?

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu sıra dolar euro ve gram altın dışında kaybettiren hisse yok gibi bistte.
    Bu devran böyledir hep al birini vur ötekini. Ayak uyduran ihya olur uyduramayan kahrolur.
    Çok önemli bir tespit...
    Aslında hepimiz biliriz ama bir türlü uygulayamayız...

Dolar sat -borsa al
    Borsa sat -dolar al
    Yılda 1 defa yapsan/becerebilsen bile %50 rahat bırakır.....
    Ya daha çoğuna tamah ettiğimiz için yada doğru zamanlamayı beceremediğimiz için kaybedenler klubunun değişmez başrol oyuncularıdır Ky ler...

Asla yatırım tavsiyesi değildir...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Evet biraz saçma olmuş benim soru . O zaman şöyle düzeltelim hangi şirket ve sektörler en az etkilenir ya da etkilenmez ya da avantajlı çıkar?

Siz hisse fiyatı açısından mı yoksa karlılık açısından mı soruyorsunuz ?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    İnternet haberlerini şöyle bir taradım. Ekonomi konusunda neler var baktım.

Alanyalı esnaflar, doların artışından ve ekonomik krizden sorumlu olarak, dış ülkeleri göstermiş.

Malatyalı kuyumcular, altının gördüğü en yüksek fiyata tekrar geleceğini, kimsenin endişelenmemesi gerektiğini söylemiş. Altın ne olursa olsun gördüğü rakamı ikinci bir defa tekrar görür demiş.

Iphone telefonlara 10 yılda 7 milyar dolar ödemişiz. Ama Çin'den geldiği için, ABD'ye uygulanan ek gümrük vergilerine girmemiş. Viskiden daha şanslıymış.

Yandaş medyada yer alan habere göre ise, doların 4,60 TL'ye düştüğünü gören vatandaş, dolarlarını bozdurmuş ve hükümete teşekkür etmiş. (bedava traş da olmuş mu acaba)

2002 yılı seçimlerine kadar, hep seçimlerden sonra, kim gelirse gelsin, ekonomide bahar havası esip borsa çok yüksek primler yapmış.
    Bu durum, 2002 kasımdan itibaren değişmiş. Bu seçim sonrası da aynı oldu.

İster Şimşek gelsin, ister süpermen gelsin, ister dünyanın en iyi ekonomisti gelsin, umut yok.
    Ekonomik krizi neden yaşadığımızı bilende yok. (Çoğunluk açısından)
    Ekonomi bakanlığı Malatyalı kuyumculardan olsun.Yanılma payları sıfır,sanki tersi bir ihtimal varmış veya bugüne kadar olmuş gibi..Bu kafayla para sahibi olunuyor demek ki,millet tırmalasın dursun oraya mı yatırım yapsak buraya mı diye.

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Siz hisse fiyatı açısından mı yoksa karlılık açısından mı soruyorsunuz ?

saygılar/başarılar
    Soruyu genisletmemde lazımmış .
    Karlılık açısından . Hangisi kârını korur, hangisi kârı azalsa da kâr etmeye devam eder, hangileri kriz ortamında kârını artırır?

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 969/1027 İlkİlk ... 4698699199599679689699709719791019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •