Sayfa 339/777 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. DXYdesteğini verdi ama dolares sevincimi gursağımda bırakma hareketi yapıyor. Kesikli çizgi altında saatlik kapanışlar gerekli hedefim için....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Tabiki..gidişat belli, kısaca dolardaki sıkılaşmayala beraber MB rezervlerimizde erime devam ediyor..gösterge açısından kısa vadeli borçlarımızın rezervlere oranı oldukça düşük seviyelere geldi..bir süre sonra kısa vadeli borçları çevirmekte sorun yaşayabiliriz..

Yabancıda görüyor bunu..müracaat Londra..Londra bir gün vermezse, müracaat IMF olur..

Hata kaldıracak durumda değiliz bence..
    peki durum bu kadar kotu oldugu halde piyasa neden dolari yanlis fiyatlandiriyor?

Dolarin artmasi icin her turlu sebep mevcut

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    peki durum bu kadar kotu oldugu halde piyasa neden dolari yanlis fiyatlandiriyor?

Dolarin artmasi icin her turlu sebep mevcut
    Kötülük kavramı görecelidir..müzik devam ediyorsa neden dansa devam etmesinler ki..

4. Dolares mi Gr mı biriktirelim?
    sarışın (ons) düşüş trendinde olduğunu düşünüyorum. Bu noktada dolares daha mantıklı gelmekte....
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post2346497

5. 1.15 desteği çalışıyor eurusd de..
    Oralara değince zıplatıyorlar.
    Bakalım zıplama 1.20 1.21 mi yönelecek..

Benlentim bu yönde

Sonrasında OBO yu konuşuyor oluruz ..
    Tahminim sonbahar...

Bu da bizim piyasalarda minik bi ralli manasına gelebilir..

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Dolares mi Gr mı biriktirelim?
    sarışın (ons) düşüş trendinde olduğunu düşünüyorum. Bu noktada dolares daha mantıklı gelmekte....
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post2346497
    Altın ben gibi amatörler için belki olurda, şu sıralar sana yakışmaz (al-satçı olarak) dostum..''King Dollar'' mevsimi daha yeni başladı..

FED ve Trump su koyvermezse tabii..

Euro Bölgesi'nde enflasyon AMB hedefine ulaştı

Enflasyon 1 yıldan fazla süre sonra ilk kez %2'ye ulaştı
    Enflasyon tamamda, büyüme yok Avrupada..

Avrupa'da olduğu gibi global trend ''mini stagflasyon'' yönünde..yani enflasyon var ama büyümeler düşüş eğiliminde..trend olarak dolar güçlü olsada, enflasyon dolayısıyla altın(ons) pek ciddi düşüşler yapamaz bu şartlarda, dirençli olur kanımca..

Sadece ABD tarafında hem büyüme hem enflasyon var..oda daha çok mali tedbirler sebebiyle..fakat mali tedbirlerinde bir sınırı olacak;

The fiscal boost to the U.S. economy is likely to fade over a year or two, something that should make the Fed more cautious in continuing to raise interest rates, St. Louis Federal Reserve bank president James Bullard said on Thursday.

“That is an important thing to keep in mind,” Bullard said at an investment conference here. Fiscal policy “might have some impact right now and running through 2018, 2019. But you have to be forward-looking. The (FOMC) forecasts all have growth slowing...Should we be raising rates permanently in response to something that is only temporary?”
    Yukarıda Bullard ''mali tedbirlerin ekonomiye katkısının 1-2 senesi var, FED faiz artışları konusunda dikkatli olmalı'' diyor..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ''Fueled by the fiscal stimulus''

Korkarım en azından bir sene (vede transatlantik yalpalamadan) ağır abi durmayacak..

Üffff içim kıyıldı şimdi..

8. Tarihler ve ifadeler
    22.6.18
    Otelin interneti kötü, graf atamıyorum ama gözardı edilmemeli...
    Düzeltme Temmuz 18 ile eylül 25 arası görünüyor. Fiyat marjı da 4.41-4.07 arası...
    Yazıp çizdiklerim yatırım tavsiyesi olmayıp faldan öteye gidemez....
    25.6.18
    Yeşil DD e kadar alım işlemi yapmıyorum. Düzeltme devam ediyor. Düzeltme bir yukarı daha yapmadığından biraz daha sert oluşabilir yazdığım marjlardan....

26.6.18
    Mavi DD güdümünde oluşan sıkışma alanı DD in kırılması ile sonlanabilir/sonlanırsa hedefi 4.52194 olacaktır...
    Bu seviye görülürse 4.56 dan satmış olduğum 3 birimden birini buradan yerine koymayı planlıyorum.

Son hedef halen geçerli. Gelirse 1 birim alış planlıyorum. Duruma göre 3 birime kadar alabilirim...

Sayfa 339/777 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •