Türkiye'nin Otomobili Giriþim Grubu Sanayi ve Ticaret AÞ'nin kuruluþ ve tescil iþlemleri tamamlandý
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan Vestel Elektronik açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
2 Haziran 2018 tarihli açýklamamýza iliþkin olarak, Türkiye'nin Otomobili Projesi'nde temel olarak elektrikli binek otomobil üretmek ve bunu destekleyici faaliyetleri yürütmek amacýyla kurulmasýna karar verilen ve Þirketimizin %19 oranýnda pay ile kurucu ortak olarak iþtirak ettiði Türkiye'nin Otomobili Giriþim Grubu Sanayi ve Ticaret AÞ'nin kuruluþ ve tescil iþlemleri tamamlanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/690900
may the force be with you
Uzun ara verdim. Umarým herkes kazanýyordur. Selamlar.
VIA_A1_1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karel ve bossa ile devam tabi bossa %50verdim kar cebe yakýþýr. Yeni dikkat çeken iki hisse var kýsmetse geçiþ onlara yapacaðým. Isdmr ve algyo nasiplenebiliriz umarým. Petkimi bahsetmiyorum herkes biliyor zaten. Selamlar. Ytd.
VIA_A1_1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter kullanmayaar sacro hocayý takip edemiyor[emoji45]
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bende facebook ve instagram yok ama twitter kullanýyorum.
Tavsiye de ederim.
Günlük trend topic lere bakýnca farklý konulardan insanýn haberi oluyor.
Birde sacro hoca gelince daha da güzel oldu tabiki twitter[emoji6]
Twitter dünyanýn en ahmakça uygulamasý bence... Ýnsan oðlu prim yapmak için bu tarz araçlarý kullanmamalý, iðrenç bir arayüz, manyakça takipler.
Boþ iþ...
may the force be with you
Sosyal medya kullanmýyorum ama sacro hoca için twitter hesabý açabilirim[emoji3]
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri