Ben ac kapa yaptim olmadi mt yi cepten aradim yapamadiklarini soylediler paramin bulundugu teb subesinin mudurune gidip saglam bir firca cekip parayi hemen istedigimi soyleyince orani hemen bir dilekce imzalatarak gunluk 18.5 ye guncellediler (miktar 620k) belki miktar yuksek diye ve cok asiri sinirli oldugumu gorunce ve parayi veremeyeceklerini soyledikleri zaman aninda bddk ya sikayet edecegimi soyledigim icin duzenlemis olabilirler bence benim dedigim gibi yapin mutlaka duzelteceklerdir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçenlerde bir arkadaş teb den şikayetçi olmuştu BDDK ya dilekçe vermişti. Bddk ise - bankayla müşteri arasındaki meseleye karışmayız- tarzında cevap vermişti. yani artık üst kurullardan bir şey beklemeyin. Kavga etmeden tatlı sert halletmek gerek. Sonra yine yüzyüze bakacağız. Zaten toplasan 5 i geçmez çalıştığımız iyi oran veren bankalar.
Odea artık meslek bazlı özel uygulamalara başlamış. Doktorlara özel oranlar ve değişik kampanyalar başlatmış.
Haydaa, banknotları çok temiz ve hijyenik mi kullanıyorlarmış ondan mı?
Yenimi uyanmışlar 14.50 den baglayaninki bile sunanda 18.50. zaten 90 gun boyunca sabit olusunu bastan kabul ederek giriyorsun.
tebin istahi yerinde bu aralar gecen hafta temdit sormustum 17-17.50 demisti.Cuma gunu pazarlıksız 18.50 verdi .paraya ihtiyaci bittiği anda 3.500 u de 5000 yapar yada 60 gune indirir yeniler icin.
29 haziran: deniz leasing, ak yatırım bono 100K+ 19,10 basit yıllık, 20,20 mevduat karşılığı. 3 ay vade.
Yer İmleri