Originally Posted by
birdost21
Cari fiyat 22 günlük ao (an itibariyle 2,66) nın üzerine atıp kalamadıkça ve 50 günlük ao (an itibariyle 3,13) 200 günlük ao (an itibariyle 4,11)yu yukarı kesmedikçe (Uzun vade) devam eder kanımca...
22 günlük ao üzerinde günlük ve haftalık kapanış geldi ve tepkisiz düşen kağıt aynı ivmeye yakın bir ivmeyle yükselmeye başladı (Bakalım buda şikayet konusu olacak mı ? Manipülasyon maipülasyondur !)
3,40 - 3,90 bandına doğru bir hamle mümkün görünüyor...4,0x lar görülebilir, ancak üzerine kolayca atmasını beklemiyorum.
400 günlük ao (anlık seviyesi 4,01) üzerine atıp üzerinde kapanışlar gelmeye başlarsa kağıt çok daha cazip hale geleblir kanımca...
50 günlük ao (an itibariyle 3,10)nun 200 günlük ao (an itibariyle 4,07)yu yukarı kesmesinin (kv de de zor), kesin bir toparlanma ve bir başka AL sinyali oluşturacağını (ilki 22 günlük ao üzerinde birbirini takip eden günlük kapanışlardı...) düşünüyorum...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
Yer İmleri