pis herif böyle işlemmi olur tam spk lık 3-2-5-lot 123 emir girip silmek nedir ahlaksızca bu fiyata çektiniz bari alırken ahlaklı davranın
pis herif böyle işlemmi olur tam spk lık 3-2-5-lot 123 emir girip silmek nedir ahlaksızca bu fiyata çektiniz bari alırken ahlaklı davranın
2,42 üzerinde kalabildikçe kv de pek bir problem yok...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
temettü verecek mi bu yıl
günaydın yine de yeşil duruyor bu da gösteriyor ki ufak mufak da olsa alışlar var bugun yarın bir genel kurul haberi gelebilir genel kurul haberi ve temttü az da olsa verecekler bence
Sn. birdost bu zulün nereye kadar devam edecek sizce?
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
muhtemelen yine haberi patlatıp milletin eline verecekler. böyle bir ortamda 2 masa 1 sandalyelik şirkete yatırım yapan aklıma ...yım.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri