Sn. Silvester,
Teþekkür ederim.
Ancak, manipülasyonun yönü olmaz...Yukarý yada aþaðý...Deneyimli bir yatýrýmcý olmama raðmen bende Gedik Yatýrýmýn AL tavsiyesine kulak vererek alým yapanlardaným...Ortalama birine kýyasla elimde ciddi miktarda lot var ve elimdekileri belli kýstaslar gerçekleþtikçe arttýrmayý da düþünüyorum...Bu sebeple düþüþte bir baþkasý için servet sayýlabilecek miktarda zarardaydým...Þu anda bile hatýrý sayýlý zararým var...Ýnanýn yükseliþi en fazla beni memnun ediyordur...
Fakat desteksiz yüzde 60 a yakýn düþen bir kaðýt, doðru dürüst bir taban oluþturmadan, hergün yüzde 5 - 10 çýkýyorsa (fiyat seviyesine bakmaksýzýn) bu da bir manipülasyondur ve düþüþünden þikayet edildiði kadar yükseliþinden de þikayetçi olunmalýdýr.
Eðer bu tür çýkýþlardan þikayetçi olunmuyorsa, benzer karakterdeki düþüþlerden de (temeli neyi iþaret ederse etsin !) þikayetçi olunmamalýdýr ve öyle zamanlarda bu sayfalar bir aðlama duvarýna dönüþtürülmemelidir kanaatindeyim.
Kaðýdýýn düþmesine etmen olan neredeyse hiçbir faktörde çýkýþý destekleyen en azýndan benim bildiðim kadarýyla kayda deðer bir deðiþim olmamýþtýr...
Selamlar,
1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Yer Ýmleri