Sayfa 534/969 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Boran benimle kafa buluyon herhalde 8 Yıl boşuna beklemedim bu doğru ama hedefm 13 yıl sonra ki çıkışa idi . 8 yılı bitti kaldı 3 yıl 11 yılda çıkış baslar 4 yıl sürecek . 22 olacak . Bekleyin bu kağıtta 2 bedelli 1 bedelsiz verecek sonra . Kızdırmayın 1.66 TL deki 100 000 e bir çakarım kağıdın şirazesini bozarım 10 yıl daha beklersiniz .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    En eski baygeorge 8 yıl.yani 8 yıllık ölüm sessizliği.eger bu bir döngü ise kotu günler bitiyor ,güzel günler başlıyor demektir.baygeorge de 22 TL diye boşa demiyor ozaman ��
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by ALİCAN Yazıyı Oku
    Ak Yatırım da o kadar hisse var mı
    Ak ta 640 bin var yaklasik. Soru neye referans bilemedimde miktar bu. Ustune gerekirse virman yapar buyuk abiler. Gun ici transfer olur.

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Boran benimle kafa buluyon herhalde 8 Yıl boşuna beklemedim bu doğru ama hedefm 13 yıl sonra ki çıkışa idi . 8 yılı bitti kaldı 3 yıl 11 yılda çıkış baslar 4 yıl sürecek . 22 olacak . Bekleyin bu kağıtta 2 bedelli 1 bedelsiz verecek sonra . Kızdırmayın 1.66 TL deki 100 000 e bir çakarım kağıdın şirazesini bozarım 10 yıl daha beklersiniz .
    Seni gordu kactilar

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    bu Kafa bulma işini enson babama yaptım Ogün bugün her gördüğümü Hızır bilirim. Babam bir ara tutturdu gübre fabrikasi al diye, çok ısrar etti.15 bin lot 2 TL'den aldım.kendi kendime baba sen nereden bilecen okuman yok ,yazman yok,yaş olmuş 75 kulak duymaz göz görmez diye söylenip duruyorum sonra 2.35 gibi bir rakama sattım babam tutturdu niye sattın oğlum, başımın etini yedi,iki gün de borsacı olup çıktın dedim,teknik dedim temel dedim.sonra hisse gitti 60 TL'ye. Ogunden beri biri ısrarla birşey söylerse ciddiye alirim, sonuçta bir yaşanmışlık var ve bedava seninle paylaşıyor hiç tanımadığın kişi.kibarca 8 yıl ben yandım sen yanma tedbir al diyor.bu kişi ile Kafa bulunmaz saygı duyulur.

5. Geleceğin girişim sermayesi şirketlerinde olduğu veya başka bir ifadeyle girişim sermayesi şirketleri faaliyetlerinin geleceğin ekonomisini şekillendireceğine inanıyorum..

Bizim borsamızda işlem gören girişim sermayesi şirktlerini kastetmiyorum.
    İşte bir örnek:

https://www.tekfenventures.com/portfolio/

İş Girişim Sermayesi şirketinin nerede hata yaptığına ilişkin kendimce bir yanıtım var.
    Operasyonel tarafını yeterince tanımadıkları şirket ve sektörlere çıkış imkanlarını gözederek yatırım yaptılar. Hesaplarına göre en geç 3-4 yıl içinde stratejik veya finansal yeni bir ortağa devredip çıkacaklardı. Kazın ayağı öyle olmadı.

Yatırımların ortalama süresi Nevotek hariç ( Nevotek 15 yıl) 6 yılı geçti. Alınan şirketler vitrini süslerken içerik olarak taponlaştılar.
    Alınan fiyattan satılmaları olanaksız hale geldi, ölü fiyattan satmayı da şirket istemez. Büyük olasılıkla alıcı olacak taraflarda tek tük çıkıyor ve işlemler kapatılamıyor. Bugünün şartlarında orta yol bulunması da çok zordur.

İkinci önemli bir kısıt da fon yetersizliiğidir. Eğer İş Bankası grubu veya diğer fon sağlayıcılar bu şirkete örneğin 1 mia yeni fon sağlayacak kadar güvenseler
    eldeki şirketlerin taponlaşması bir dereceye kadar önemsizleşirdi. Fakat bu duruma ilişkin de bir işaret yok.

İş Bankası yönetimi elbette daha fazla durumu ortada bırakamaz. Bir yerden bir yere çözüm üretmek zorundalar.
    Borsaya gelince, merak etmeyin yeni hükümet kurulduğunda biraz piyasa üfürmesi olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    EKGYO yı bir incelesene Noreply .
    Dip NoT : Çakacağım kadar çaktım . 1.47 ye kadar toplayacam . (Ailenizin speği )
    Çimento şirketleri belki GYOlardan daha iyi getiri sağlar. Kimi çimento şirketlerinin alacakları karşılığı arsa/yapı stoğu biriktiridiğini öğrendim.
    Eski şirketlerde bu durum daha fazlaymış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Teşekkürler dost . EKGYO da CiTi ve Deuche ortak açığa satış yapıyorlar . Bu durum 1 yıldır çaktırmadan devam ediyor . Bir yerde döner diye tahmin ediyorum . Çünkü fk ve pddd vs iyi gibi . Sadece sorun nereden alış yapılmalı ve nasıl yapılmalı .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Teşekkürler dost . EKGYO da CiTi ve Deuche ortak açığa satış yapıyorlar . Bu durum 1 yıldır çaktırmadan devam ediyor . Bir yerde döner diye tahmin ediyorum . Çünkü fk ve pddd vs iyi gibi . Sadece sorun nereden alış yapılmalı ve nasıl yapılmalı .
    emsallerinin pd dd si(gyo sektörü) 30 lardayken ekgyo da 60 larda 2 kat fazla fiyatlanıyor.
    en son batan dunya ticaret merkezini bunlara kaktırdılar 1 milyarlık proje. ve batan buyuk muteahitlerde bu şekilde devam edicek.
    temeli boşver teknik olarak alayım dersen 34 cent stopla deneyebilirsin 40 cent gibi bir yerden 70 cent hedefle(vade 3 yıl). 1.8x gibi bir yere denk gelir olası dolar kuruyla. bence yuksek derece riskli hala ve bedavaya toplasa birisi çeaş-kepeze benzer akibeti yedirmezler.

Sayfa 534/969 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •