emeği geçenlere teşekkürler
güzel bir gündü kim almış çakmış bakalım yarın ona göre oynarız
iyi akşamlar
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
long kalanların moralini bozmuş olabilirim ama maalesef, sabah açılışıda sizin için sevindirici olmayacak..
moral veren birt mesaj yazmak isterdim ancak görünen bu. üzgünüm..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Paramız patetes soğana gideceğini kanala gitsin yapmazlarsa adam değildirler. hatta ek vergi koysunlar destek için. Alkollü içeceklere gelmiş yarın da sigaraya bekleriz. Olmadı lüks araçlara lüks telefonlara. Zenginleri sağalım şöyle bi. Yanlış oldu hayırsever vatandaşlarımızdan olsun.![]()
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
zenginler cimri olur,
kanalistambul için birak guruşu gunahini vermezler
fakirlere yüklenelim onlarin eli açıktır yemez yedirir İçmez icirir...kdv ye ötv ye zama zam petrole bistte altina zam faize zam.buda olmadı ek vergi icat edelim
emeği geçenlere Teşekkürler. ..iyi akşamlar
güzel bir gündü, bugün de kazanamadik ama olsun yeterki kanalistanbulun temeli atilsin
Hamdım Piştim Yandım
kanal istanbul u savunan troller var ülke sathında her yerdeler... ama niçin savunduklarını bile bilmiyorlar..
biat eden bu zihniyet yarın tersini bile savunabilir eğer biat ettikleri kişi doğru yolu bulursa.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri