Sayfa 243/1223 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

bi bize kalkıyo bu doların şeyi
    bir halt olacağı yok.

2. emeği geçenlere teşekkürler

güzel bir gündü kim almış çakmış bakalım yarın ona göre oynarız

iyi akşamlar
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

long kalanların moralini bozmuş olabilirim ama maalesef, sabah açılışıda sizin için sevindirici olmayacak..
    moral veren birt mesaj yazmak isterdim ancak görünen bu. üzgünüm..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sence 2023 e kadar devlet garantili 235 milyar dolar tutarinda olan insaat projelerinden vazgecerler mi. En basitinden KANAL ISTANBUL dan.
    Belki de bu Bi görev, dünya ekonomisi içinG20 paylaşılmış işlerden olabilir

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Aynen öyle......
    Ben yüzbin dolarımı toprağa gömersem deli derler,
    ama sen Türk halkı adına elli milyar dolar borç alıp toprağa gömersen vatan haini olursun..
    Paramız patetes soğana gideceğini kanala gitsin yapmazlarsa adam değildirler. hatta ek vergi koysunlar destek için. Alkollü içeceklere gelmiş yarın da sigaraya bekleriz. Olmadı lüks araçlara lüks telefonlara. Zenginleri sağalım şöyle bi. Yanlış oldu hayırsever vatandaşlarımızdan olsun.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    long kalanların moralini bozmuş olabilirim ama maalesef, sabah açılışıda sizin için sevindirici olmayacak..
    moral veren birt mesaj yazmak isterdim ancak görünen bu. üzgünüm..
    dayı yüreğime indirdin bi azıcık sabret ya Cuma ya kadar biraz işim var uzunla. cuma söz döneceğim kısaya.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7. zenginler cimri olur,
    kanalistambul için birak guruşu gunahini vermezler
    fakirlere yüklenelim onlarin eli açıktır yemez yedirir İçmez icirir...kdv ye ötv ye zama zam petrole bistte altina zam faize zam.buda olmadı ek vergi icat edelim
    emeği geçenlere Teşekkürler. ..iyi akşamlar
    güzel bir gündü, bugün de kazanamadik ama olsun yeterki kanalistanbulun temeli atilsin
    Hamdım Piştim Yandım

kanal istanbul u savunan troller var ülke sathında her yerdeler... ama niçin savunduklarını bile bilmiyorlar..

biat eden bu zihniyet yarın tersini bile savunabilir eğer biat ettikleri kişi doğru yolu bulursa.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 243/1223 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •