Sayfa 252/1223 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Alooo seçim bitti kardeş mevcut hükümetle 5 sene kankanız, buradan negatif haber pompalayınca hükmet düşmeyecek. Muharrem kadar olamadınız onun bile aklı başına geldi sizin beyin error
    Konuş konuş, mikrofana konuş.
    Enflasyon yüzde 15 faizler yüzde 20.

Bak yüzde 20 faize normalde enflasyonun düşmesi lazım ama düşmüyor. Demekki deli gibi tl basıyorlar. Önümüzdeki ay da düşmezse yükseliş trendine girmiş sayılır.

Maaşlara zam yüzde 9. Devlet yüzde 6 enflasyon farkını halktan çıkarıyor.

Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Suya özel tüketim vergisi getirildi. Bu gözler bunu da gördü. Suya özel tüketim vergisi.
    Özel suya tüketim vergisi
    Vergisi suya öz..
    mineralli su diyor sanırım içme suyu girmiyor ama tüm alkolsüz içeceklere %10 vergi geydirmişler bugünden itibaren geçerli

Meyva suları (üzüm şırası dahil) ve sebze suları (fermente edilmemiş ve alkol katılmamış), ilave şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler katılmış olsun olmasın (Yalnız ambalajlanmış olanlar ve/veya toptan teslime konu edilenler) (Sebze suları ve Türk Gıda Kodeksine göre % 100 meyve suyu sayılanlar hariç)
    %10
    22.02 Sular (mineral sular ve gazlı sular dahil) (ilave şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler katılmış veya aromalandırılmış) ve alkolsüz diğer içecekler (20.09 pozisyonundaki meyve ve sebze suları hariç) (Yalnız ambalajlanmış olanlar ve/veya toptan teslime konu edilenler) (Doğal mineralli doğal maden suyu ile üretilmiş, tatlandırılmış, aromalandırılmış meyveli gazlı içecekler ile 2202.10.00.00.11, 2202.10.00.00.12, 2202.10.00.00.13, 2202.91.00.00.00 hariç)
    %10 -
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geyikli diye bi yer var gerçek anlamda mahrumiyet bölgesi gibi bi yer ata demirelin memleketi imiş benimde seyrettiğim bir filmi,ni orada çevirmişti. köpek bağlasan durmayacak yerlere bile 200 tl dediler
    Abi Çanakkale de Güneyli, aşağıya doğru inersem Muğla da Ören köyü benim yerler. Tam aile yerleri. Fiyatlarda iyi. Gerçi ikinci sene oldu gidemiyorum hatunun hamilelikti bebelerdi derken. Kısmetse seneye demir atacağım ikisine.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi Çanakkale de Güneyli, aşağıya doğru inersem Muğla da Ören köyü benim yerler. Tam aile yerleri. Fiyatlarda iyi. Gerçi ikinci sene oldu gidemiyorum hatunun hamilelikti bebelerdi derken. Kısmetse seneye demir atacağım ikisine.
    her sene farklı yerlere gidiyorum aklımda olsun
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mineralli su diyor sanırım içme suyu girmiyor ama tüm alkolsüz içeceklere %10 vergi geydirmişler bugünden itibaren geçerli

Meyva suları (üzüm şırası dahil) ve sebze suları (fermente edilmemiş ve alkol katılmamış), ilave şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler katılmış olsun olmasın (Yalnız ambalajlanmış olanlar ve/veya toptan teslime konu edilenler) (Sebze suları ve Türk Gıda Kodeksine göre % 100 meyve suyu sayılanlar hariç)
    %10
    22.02 Sular (mineral sular ve gazlı sular dahil) (ilave şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler katılmış veya aromalandırılmış) ve alkolsüz diğer içecekler (20.09 pozisyonundaki meyve ve sebze suları hariç) (Yalnız ambalajlanmış olanlar ve/veya toptan teslime konu edilenler) (Doğal mineralli doğal maden suyu ile üretilmiş, tatlandırılmış, aromalandırılmış meyveli gazlı içecekler ile 2202.10.00.00.11, 2202.10.00.00.12, 2202.10.00.00.13, 2202.91.00.00.00 hariç)
    %10 -
    Hocam damacanalarda mineral yok mu?

6.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Konuş konuş, mikrofana konuş.
    Enflasyon yüzde 15 faizler yüzde 20.

Bak yüzde 20 faize normalde enflasyonun düşmesi lazım ama düşmüyor. Demekki deli gibi tl basıyorlar. Önümüzdeki ay da düşmezse yükseliş trendine girmiş sayılır.

Maaşlara zam yüzde 9. Devlet yüzde 6 enflasyon farkını halktan çıkarıyor.
    5 yıl daha kemerleri sıkın 5 yıl sonra seçimlerde tekrar bakarız

Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Hocam damacanalarda mineral yok mu?
    aslında tekrar okuyunca su direk giriyor
    bir halt olacağı yok.

8. Şuan telefondayım. Bilgisayarda enflasyon ve faizin fotoğrafını açtığımızda aslında enflasyon ve faizin daha henüz yeni yükseliş trendine girmiş olduğunu göreceğiz.

Sayfa 252/1223 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •