Sayfa 536/968 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7740 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    ULUSE ye de dikkat edin sıkı kar gelirse tutana aşk olsun olabilir .
    ihracata çalışıyor , gelirlerinin 80% i DTH aman dikkat kaçmasın derim .
    ISGSY dandik kağıt kalite filan yok sağlam çakacaklar temmuz bilançodan sonra .
    ZArar büyük gelecek olursa 6 ay lık bilançoda fena çakarlar
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    yanlış anlamışsın.stopu bekledigim için yazmadım. ben bu sayıyı gormesini beklemiyorum.(beklesem alım yeri 1.6 derdim niye 1.8 ler diyeyim dimi) ama dunyanın 40 turlu hali var velev ki gördü, 3-5 yıl boyunca ne kadar düşer bilmeden körü körüne burdan doner şimdi, kısmetse zararım çıkar diye çaresizce hissede durmamak için belirlerim.

ha 1.88 gibi bir fiyata düşermi dersen 2 hafta once düşmüş tekrar neden düşmesin derim.
    BIVUi3x9.jpg burdada ekgyo son 7 yıllık operasyon halka arzdan bu yana

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Senin ROYAL ile BASCM i karşılaştır derim .
    Bascm yanında Royal Çöp sınıfına girer .
    bascm de piyasa da hisse yok al sat sorun.royal bugün %5 yaptı sanki bir hareket başlangıcı var ve ısgsy den sağlam

Uluse îyi duruyor ama bizi bozar bize alınca spegine patronuna sövüp stres atacağımız hisse lazım 📂😂

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Uluse îyi duruyor ama bizi bozar bize alınca spegine patronuna sövüp stres atacağımız hisse lazım ����
    toptan alınca sövdürcek hareket yapıyor diyolar :D

Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    toptan alınca sövdürcek hareket yapıyor diyolar :D
    yılın birinde agyo almıştım 150 bin lot . Bir anlık dalgınlıkdı.neyse bir haftada çıkarım dedim . bendeki de inat.3.5 yıl sonra çıktım.malesef dişe dokunur bir lot alınca sen satana kadar uğraşıyorlar.bu nedenle borsaya yatırım yapanların %90 dan fazlası zarar ediyor .

Enson 50 bin lotu 1,62 den aldım demiştim bakın o fiyat etrafında dolanıyor amaç yildirip sattirmak. Ama daha 3.4 yıl vaktim var 😀

8.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    yılın birinde agyo almıştım 150 bin lot . Bir anlık dalgınlıkdı.neyse bir haftada çıkarım dedim . bendeki de inat.3.5 yıl sonra çıktım.malesef dişe dokunur bir lot alınca sen satana kadar uğraşıyorlar.bu nedenle borsaya yatırım yapanların %90 dan fazlası zarar ediyor .
    borsayla alakası yok ama %90 tespiti dogru. butun gelir adaletsizligi duzeltilse herkez 0 borc 0 portfoyden baslasa dunyada yine %1 inde varlıkların %50 si toplanacak. insanın dogası geregi (yada istatistik diyelim )
    dişe dokunur lot alacaksan parca parca ve kurum sayısını degistirerek almanı oneririm (fiyat parcalı olmak zorunda degil farklı alıcı gibi gorunsun takasta digerde cıksın)

Sayfa 536/968 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •