Sayfa 150/347 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2774 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. Tahminimce buralardan çok pis yukarı vuracak 8,36 lara yolculuk - orayı kırarsa rahatlarız. YTD

2. şu anda 6,50 desteğine indi...buradan destek bulmaya çalışacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. ihlaslar genlerinde agresiflik vardı...geçen haftalarda yine agresif çıkmış ama son bir haftadır düzeltme sürecine girmişlerdi...düzeltme süreci biter bitmez tekrardan genlerindeki hareketleri sergiliyorlar...datagatenin genlerinde de bu genlerden var dostlar..o yüzden de bu süreç biterse aynı hareketleri devam etmesini bekleyebiliriz..

ihlasların işlem hacmi çok aşırı idi o yüzden de düzeltme süreci böyle uzun sürdü...datagatenin işlem hacmi ise nisbeten daha azdır o yüzden de düzeltme süreci çok da uzun sürmeyecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. güzel toparlayıp artıya geçti bile.. gerçekten de çok müthiş bir agresiflik var...seans içinde düzeltmesini de yapıyor ,primini de yapıyor....gerçekten de çok ilginç...böyle bir hissede bulunduğumu hatırlamıyorum...

5. Aşağıya inip yakıtı fulledi herhalde.hayirlisi

6. dün kapanışımız ağırlıklı ortalamamızın altında idi...şu saate kadar ağırlıklı ortalamamız 6,67 iken şu anki fiyatımız 6,71 dir...şu anda durum olumlu görünüyor...işlem hacmimiz ise 7 milyon tl dir..düne göre azalma var...bakalım bu gün nasıl bir kapanış yapacak ??

7. Goldman: Ticaret savaşı endişeleri abartılıyor, emtia için şimdi alım zamanı Goldman, ticaret savaşının hammaddeler üzerinde ciddi bir tehdit oluşturduğu yönündeki düşünceleri eleştirerek emtia için şimdi alım zamanı olduğunu belirtti 05 Temmuz 2018 Perşembe, 10:06 Güncelleme: 05 Temmuz 2018 Perşembe, 10:07
    Emtiada iyimser bir tutuma sahip olan Goldman Sachs, ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşının hammaddeler üzerinde ciddi bir tehdit oluşturduğu yönündeki düşünceleri eleştirerek çoğu hammaddenin ticaret savaşından belirgin bir şekilde etkilenmesinin muhtemel olmadığını bildirdi.

Goldman'a göre, emtia fiyatlarında son dönemde gerçekleşen düşüşlerin ardından şimdi alım zamanı.

Kurum tarafından hazırlanan raporda, ABD ve Çin arasındaki yaptırımların ekonomik etkisinin küçük olduğu belirtildi. Goldman, emtianın, dolardaki düşüşle birlikte, önümüzdeki 12 ay boyunca yüzde 10'luk bir getiri sağlayacağını öngörüyor ve petrole ilişkin iyimser çağrısını yineliyor.

Hammaddeler, küresel yatırımcıların ABD ve Çin arasındaki gümrük vergilerinin potansiyel etkilerine ilişkin endişelerinin artmasından olumsuz etkileniyor. Bloomberg Emtia Endeksi, Haziran ayında 2016 yılının ortalarından bu yana en büyük aylık düşüşü gerçekleştirdi.

http://www.bloomberght.com/haberler/...di-alim-zamani

8. Dolar/TL düşüşe geçti Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklaması sonrası yükselişe geçen kur daha sonra yönünü aşağı çevirdi 05 Temmuz 2018 Perşembe, 09:37 Güncelleme: 05 Temmuz 2018 Perşembe, 13:28
    Kur dünkü sert dalgalanmalar sonrası bu sabah 4.67 seviyesinden 4.63'e, euro 5.47'den 5.42'ye indi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın önceliklerinin faizleri indirmek olacağını belirtmesiyle kur hafif yükseldi ve 4.67'den işlem gördü. Kur öğleden sonra ise 4.65'in altına gevşedi ve en düşük 4.6322'yi gördü.

YILDIRIM: YENİ KABİNE PAZARTESİ AÇIKLANACAK VE OHAL DE BÖYLECE TAMAMLANMIŞ OLACAK
    YILDIRIM: YENİ KABİNE PAZARTESİ AÇIKLANACAK VE OHAL DE BÖYLECE TAMAMLANMIŞ OLACAK

2 yıllık tahvil faizi bugün 7 baz puan artışla %20'yi aştı, 10 yıllık tahvillerin faizi de dün % 17.56'ya çıkarak rekor kırmıştı. Dolar/TL dün ani harektle 4.72'ye yükselmiş akşam saatlerinde ise 4.66'ya çekilmişti.

Sparta&Co Kurucu Ortağı Taner Özarslan Bloomberg HT'ye Pazartesi günü yeni kabinenin açıklanacağını hatırlatarak "ekonomi yönetimine kimin geldiği ve icraatlar önemli olacak, doların üzerinde baskı devam edecek" diye konuştu.

T-Bank Hazine Pazarlama Müdürü Cumhur Örnek de Bloomberg HT'ye dün Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin enflasyonla mücadelenin öncelik olacağını belirtmesiyle kurun 4.66'lara gevşediğini belirterek "piyasada gelecek olan isimler ve akabinde programın ne olacağı oldukça önemli. Enflasyon konusu zaten sorunları tetikleyen ve faizleri yukarı ittiren ana unsur." dedi.

Sayfa 150/347 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •