Sayfa 233/883 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bugün yine AK yatırım dan AK yatırıma fiktif işlemler oluyor... bakalım kaçı emekli fonları çıkacak. Resmen Emekli Fonlarının mallarını beleş fiyatlarla satıyorlar.... Neyse dönün durun bakalım , Aşağıda alışlarım var , gelirseniz artırmaya devam.
    Onca gelen olumlu haberleri es geçtiğinize göre , hedefleriniz yüksek demekki... Malum 2020 temettü hedefim hisse başı 1.50 nin üstü .... Bıktık artık borsada dönen kırk harami işlemlerinizden !!!!

-----------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....

2. 11:20 lere gelmiş ben tatildeyken ,, tekrar geri gelir mi ki bu kadar özlemişken ,, takasta da çiti yabancı son Ayda %15 artmış görünüyor bende ,, 4 temmuzda da 20 bin lot ile 1. Sırada deutce bank 2, sırada teb var ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. sinir bozucu günler tekrar geri mi geldi
    bist yukarı bu aşağı bist aşağı bu en aşağı ekrana bakmak istemiyorum
    Son düzenleme : 6.sense; 06-07-2018 saat: 10:43.

4. Yazılarımı okuyanlar mutlaka hatırlar , 1.5 ay öncesinde Emeklilik Fonlarında 1.2 milyon lot pozisyon olduğunu , bu pozisyonların çoğunun yaklaşık 2 sene önce alındığını (1.5 milyondu) Bunlarda çözülmeler başladığını , ve bence anlaşmalı olarak bu pozisyonlar kelepir olarak birilerine aktarılacağını vurgulamıştım !!!! Nitekim bugün gelinen poizsyon durumları 516.000 lot !!!!!! 706 bin lot hesaplardan çözüldü ve birilerinin hesaplarına aktarıldı..... bu fonlardan 100-200 bin lot daha çözülme olursa olur .... herhalde hala bunu bekliyorlar..... Zaten hep vurguladım , amaçları 6 aylık bilançoya kadar alabildiklerini almak , sonra bilanço ile birlikte momentum ve hareket başlayabilecektir diye düşündüğümü vurguladım.... Son 2 ayda VESTL de piyasadan hemen hemen 1 milyon lota yakın pozisyon çekti.... Bu adamların aklı bizim tuttuğumuz pozisyonlarda..... ben 2 sene önce 40 bin lotla takılıyordum , bugün 110.000 lot la.... En fazla 1 ayları kaldı en fazla. yani bilanço geldiğinde akla kara belli olucaktır....

--------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

5. usta sendeki malı almadan götürmezler

6.  Alıntı Originally Posted by koraz Yazıyı Oku
    usta sendeki malı almadan götürmezler
    Götüremicekler o zaman 122.700 lotum oldu bugünde 8000 lot daha aldım.... Aşağı çektikçe de artıyor.... biri beni durdursun , yoksa 150.000 tane olcak diye korkuyom

------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

7. ya kardeşim bu kadar alıyon madem nasıl düşüyor
    yoksa satıyonda alıyom diye millletimi oynatıyon

8. üstad aldıkların garibanın malı adamlar kendi mallarını alırken ortalık yangın yerine dönüyor problem yok problem malın tek aracı kurumda olması dikkat çekmesi

Sayfa 233/883 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •