Sayfa 2/305 İlkİlk 12341252102 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 9 - 16 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Anelt telekom fesih davasi ortada iken birlesme izninin olmatacagi asikar.
    Ancak cok bilmisler mRka degeri ve sirket gayrimenkulu degeri belirtiletek bazi rakamlar veriyirlar.
    Patron temettu vermej zorunda degil buna gore hesap yapmak hatadir.
    Kurtulus ya patron gonullu cagri yapacak yada borsada goturecek bunuda yaoarmi supheli

2. bülten yayımlandı. hala haber yok. bence artık berat albayrak hesaplarına da bu durumu yazmalıyız.

3.  Alıntı Originally Posted by gidaci.org Yazıyı Oku
    bülten yayımlandı. hala haber yok. bence artık berat albayrak hesaplarına da bu durumu yazmalıyız.
    Simdi once yapamadigini 91alamadigin mallari ,sigirlari biktirdin toplamaya basladin ama. Yusuf yildizdan mali nasil alcan yusuf kardesim simdi hissem.15tl diyor. Verir alir diyor .4.5 milyon yuzde yuzde 9 hissenin ederi 8 tl iken 1.26atlayan sazanlar cok pisman olacak.

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

â€Yusuf Yıdız Yıldız Yıldızbey†- HIRSIZRIDVAN ÇELİKEL
    2 saat ·
    yusuf yıldızın şikayeti aneelt telekom ile anele elektirikde 450milyonluk vurgun ve hırsızlık yapılmak üzere spk birleşme onay verirse 1000 metre kare yerimiz 30 metre düşecek .faliyeti hiç olmayan sadece gyo olan bir şirket faliyetde olan ile nasıl birleşir.amaç anel yapıyı ve markalrı ic etmek cebe indirmek .bu hırsızlık son yıllarda yapılan en büyük organıze olmuş bir soygundur .capitaldan yurt dışı kaynaklı kuruşlu rakamlardan mal alıp istedgi gibi at oynatan anel grub patronu .spk babasının çifligimi ,her iki şirketinde küçük yatrımcısını hiçe saymakdadır .yıllık k,ra geliri 25 milyon olan yapı 25 milyon marka degrleri ve koşu yolunda yüksek kira gelri olan iş merkezi .piyasada 43 milyon lot 22 milyon lot kendinde diger 23 milyon lota bir yılllık kira karşılıgı ayrılma hakkı ve 5 te bir degişim oranı ile soygun yapılmak için son 20 gün .sayın cumur başkanımız bu yazı bizzat kendi okumalı . bu ülkede elinei klunu salyarak kimse hırsızlık yapmamalı .şirket hakkında 2 tane hukuki dava var .fasih davası ve dolandırılma davası .39 tane spk gitmiş savcılıga suç duryurusunda bulunumuştur .spk her şeyi hiçe saymakda 5 yıldır sesiz kalmaklata spk birleşme onay vermesi halinde spk yada dava açacacam.

Gizle
    Başvuru hareketleri için tıklayınız.
    09.07.2018 19:35 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.
    11.07.2018 09:40 tarihinde CİMER tarafından BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI (SN. MEHMET ŞİMŞEK) tarafına sevk edildi.

Bu yılın basında bir kısım Anel telekom yatircisinin yüzde beşlik kısmını temsilen tarafıma verdiği süresiz vekaletnameye istinaden sirketi 09.02.2018 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısına çağırmış idim...Halen bu vekaletnameler şirketiniz de mevcuttur.. Bu vekaletnamelerde tarafıma genel kurullarda gündeme madde ekleme yetkisi verilmiştir. Bu yetkime dayanarak toplanacak ilk anel telekom genel kurulu toplantısı gündemine anel telekom şirketinin tekrar faaliyete geçmesi konusunun gündeme eklenmesini Türk Ticaret Kanunun 411 maddesi gereğince talep ediyorum... Bu konudaki kararınızı yasal süre içerisinde olumlu veya olumsuz olarak tarafıma mail yolu ile bildirmenizi arz ederim...Yusuf Yildiz

6.  Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    Bu yılın basında bir kısım Anel telekom yatircisinin yüzde beşlik kısmını temsilen tarafıma verdiği süresiz vekaletnameye istinaden sirketi 09.02.2018 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısına çağırmış idim...Halen bu vekaletnameler şirketiniz de mevcuttur.. Bu vekaletnamelerde tarafıma genel kurullarda gündeme madde ekleme yetkisi verilmiştir. Bu yetkime dayanarak toplanacak ilk anel telekom genel kurulu toplantısı gündemine anel telekom şirketinin tekrar faaliyete geçmesi konusunun gündeme eklenmesini Türk Ticaret Kanunun 411 maddesi gereğince talep ediyorum... Bu konudaki kararınızı yasal süre içerisinde olumlu veya olumsuz olarak tarafıma mail yolu ile bildirmenizi arz ederim...Yusuf Yildiz
    Buradan değildir umarım noter kanalıyla iletmişsinizdir diye düşünüyorum

7. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
    serbest fiyattan alıyorum.
    yakında tek başıma 2,5 hedefinde devam ediyorum.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8. Yav o ariyo ben aldim.diyo bu ariyo ben aldim diyo.1 milyon 400 bin lot arkadasta var konyada calisiyo.kendi hukukcu herkes biliyo 300 bin.tl.zararla 55 kurusa alici varsa verecek bendede 445000 lot var bende vereyim .varmi 2 milyon lot almak.iseteyen.ozelden yazsin

asla ytd deil kendi hayali fikir ve dusuncelerimdir.dogruluk payi olmayabilirde.yazımla hisse alip satan enayidir.

Sayfa 2/305 İlkİlk 12341252102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •