-

Originally Posted by
keremalkm
bankalar 2 gün üst üste karda oturmana izin vermiyor..
nedendir acaba? hep al/sat nereye kadar??
bddk bugün açıkladı takipteki alacaklar son bir ayda anormal artmış..75,2 milyar tl..son 15 yılın zirvesine gelmiş...ve ilk kez %3 ün üstüne çıkmış...bankalar sermeyelerinin 10 katını kredi olarak dagıttı..eger kredi takipteki krediler %3 ü geçti ise sermeyenin %30 u gitti demektir...ve bu faizlerle takipteki krediler çok hızlı artacaktır...çünkü bir o kadarda zorla yüzdürülen krediler var...
-
sPOTU KİM SATIYOR GENÇLER
CRETİTMİ SAĞ KÖŞEDE ?

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-

Originally Posted by
cemsoy35
bddk bugün açıkladı takipteki alacaklar son bir ayda anormal artmış..75,2 milyar tl..son 15 yılın zirvesine gelmiş...ve ilk kez %3 ün üstüne çıkmış...bankalar sermeyelerinin 10 katını kredi olarak dagıttı..eger kredi takipteki krediler %3 ü geçti ise sermeyenin %30 u gitti demektir...ve bu faizlerle takipteki krediler çok hızlı artacaktır...çünkü bir o kadarda zorla yüzdürülen krediler var...
Bilmediğimiz bi şeydeğil..
Yeni öğrenmedik..!
Neden bu kadar al/sat yapıyorlar.. 8,70..GARAN al..akşamüstü 8.40 olsun?!
-

Originally Posted by
thebigshort
ne zaman eksi olsa caho ortalıktan yok oluyor
GÖZÜMDEN KAÇMIYOR SANMA CAHO
Dün dedim ya akşam yarın kıpkırmızı bekliyorum diye. Long diyenlerle billur geçtim durdum tüm gün az dikkat lütfen
-
Vay be resmen katliam yaptılar
YTD
AKTİF : 123.500
EN YÜKSEK: 125.450
en düşük : 123.500

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-
nasıl bır kurbaga bu hhhaaaa
-
Ethem Sancak'ın adı da yeni bakanlar kurulu için geçiyormuş. Kaynağıma 'Hangi bakanlık?' diye sordum, 'Ticaret Bakanlığı da olabilir, Sanayi Bakanlığı da onu Patron bilir' dedi" ifadelerini kullandı.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...anlik-iddiasi/
ALTAY tankını bilimum zpt leri almıştı şimdi aya duble yol işini de alır .yol boyu ışıklandırmalar vs tüm millet olarak nurlanır ampul gibi oluruz inşallah.Piyasalar baya iyi karşılar sanırım çok yararlı
-

Originally Posted by
MUHA
Ethem Sancak'ın adı da yeni bakanlar kurulu için geçiyormuş. Kaynağıma 'Hangi bakanlık?' diye sordum, 'Ticaret Bakanlığı da olabilir, Sanayi Bakanlığı da onu Patron bilir' dedi" ifadelerini kullandı.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...anlik-iddiasi/
ALTAY tankını bilimum zpt leri almıştı şimdi aya duble yol işini de alır .yol boyu ışıklandırmalar vs tüm millet olarak nurlanır ampul gibi oluruz inşallah.Piyasalar baya iyi karşılar sanırım çok yararlı
Etem devletin butcesini cebe atmasın. Onun bakışı bakış değil [emoji857]
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri