Arkadaşlar hepimize büyük geçmiş olsun. Artık bu hissede durulmaz dibi yok gerçekten 0.88 e bile bir dünya satış yığdılar parayı sokakta bulmadım zararın neresinden dönersen kardır benden bu kadar.
Arkadaşlar hepimize büyük geçmiş olsun. Artık bu hissede durulmaz dibi yok gerçekten 0.88 e bile bir dünya satış yığdılar parayı sokakta bulmadım zararın neresinden dönersen kardır benden bu kadar.
1 tl dener bence
mal topluyorlar demek istiyorum
ben fikrimi yazıyorum
sen game over yazıyorsun
2. seans 0,87'de 2. dibi görüp 1 tl atarsa ve senin 0,90 kırıldı,game over lafına kanıp mal kaptıran adam ne hale gelir biliyor musun?
bu işin yukarısı da vebal , aşağısı da , o yüzden yazılarının sonuna bence,kendi fikrim gibi detaylar eklersen daha iyi olur
yoksa seninle özel bir tartışmam mümkün değil...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
hısse acıga satışla dustu mutlak tepkı gelvektır sabır
Burada bazı arkadaşlar var hala hisse nin çıkacağına inanıyorlar yazık ytd
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyide zaten oradaki tüm yazılar benim fikrim. O görmüş olduğun grafik günlükde değil haftalık!!!
O yüzden büyük önem arzediyor...
1 2 hadi 3 kademe sarkma normal diyelim
Peki ya garantisi var mı?
Ben kimseyi yönlendirdiğimi düşünmüyorum
Aksine teknik veriyi koyuyorum.
Bir arkadaş daha dedi 0,90 önemli diye grafik attı.
Demekki bu veri önemli ve teyyiit edilmiş bir veri.
Ve emin ol bir çok kişinin stoploss noktası
Ama inşallah iyi olsun diyelim
Bence sende yazarken dikkatli olmalısın
Mazallah bu yerin bir de altı var değil mi? Y.T.D.
sende bu hisse var mı kafkas026 ?
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Olmasa ne işim olacak burada? Ben elimde hisse var diye gördüklerimi yazmıyacakmıyım mesela. Yada iyimi düşünmeliyim. Benim adıma sorun yok ama teknik bu hissede çalışıyor ve insanlar bilsin durumu. Ne yapalım olumsuz olduğu halde elimizde hisse var diye yalan mı atalım? Durum ortada ve işte ben burdayım. Bir tane Allahın kulu çıkıp verdiğin rakamlar yanlış desin, olumsuz durum yok desin ama diyemez... Teknik analizden anlayan bir Allah ın kulu ben değilim ya.. Oyüzden gerçek neyse doğru neyse onu yazacaz hocam. İşimize gelsede gelmesede anladın...
[IMG][/IMG]
Yıllardır kaçıncı seferdir yazıyorum. Bir yıldan önce %10 stopaj söz konusu.
YO yatırım yapıyor, tartışıyorsunuz, insanlar sizleri buradan takip ediyor.
İster istemez etkilenenler oluyor. En temel bilgilerden bihaber yatırım yapıyorsunuz.
Çoluk çocuğun rızkını bunlara yedirip, kötü niyetli patronları ve manüplatörleri domuz gibi semirtiyorsunuz.
Tabi ki sanal hesap değilseniz. Bu yazdıklarım iyi niyetli yatırımcılar için.
Buraları okuyunca kazandıklarım helal mi endişe ediyorum.
Allah rızası için bol bol okuyalım. On kere yirmi kere düşünüp öyle yatırım yapalım.
Hisselerin defter değerlerine özellikle dikkat edelim.
Yer İmleri