Sayfa 330/1223 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Akpnin seçmeni hic bir zaman akp'ye karşı ayaklanmamıştır. Akp yaptığı her hangi bir hatada karşısında birilerini bulmadı ki. Bu adamlar 2011de %46 aldılar. 2014te cumhurbaşkanlığı %52 aldılar. 2015'te %49 aldılar. Arada neler oldu neler. Açılım kapanım haburlar 2 ayyaşlar. 2016da fetö olayı oldu kim hesap verdi garibanlar. Dolar 2 idi 4.8 oldu kim hesap verdi. Şimdi aldı %52yi.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Teyib'i KürtAçılımından vazgeçiren kendi tabanından değil de CHP,MHP tabanından gelen tepki mi oldu!
    Sen böyle bir şeyin olabileceğine inanıyormusun?
    Teyib kendi tabanından başka hiçbir tabanı takmaz, sıksık yaptırdığı kamuoyu yoklamalarında Akape'nin eridiğini gördü onun için vazgeçti...
    Çözüm süreci anketlerle falan değil, reel olarak iktidarın kaybedilmesiyle bitti.

Çözüm sürecini bitiren AKP'nin tek parti iktidarının bittiği 7 Haziran 2015 seçimleri oldu.

Seçimlerden 1.5 ay sonra Ramazan Bayramının bitiminden 1 gün sonra Suruç'ta; Kobani'deki Kürt çocuklar için Türkiye'nin değişik yerlerinden yardım için ( kreş, okul yapımı vs.) giden solcu, üniversiteli 34 genç katledildi. saldırıyı IŞID üstlendi.

O dönemi çok iyi hatırlıyorum. Bu kez ''tamam IŞID'in defterini dürecekler nihayet'' demiştim. Tabii ki çok saftım o zamanlar, büyük resmi görememiştim.

3 gün sonra Ceylanpınar'da 2 polis kafalarına kurşun sıkılarak öldürüldü. (Saldırıyı kimse üstlenmedi. Yargılananlar beraat etti. Meclis araştırma önergeleri AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.)

Heyhat uçaklarımız IŞID'i vuracak zannederken kalkan uçaklar IŞID'i değil Kandil'i bombaladı, 9 sivil köylü öldü. Harekat öyle plansız programsız yapılmış ve düğmeye o kadar çabuk basılmıştı ki, 1 tane bile terörist öldürülememişti.

Neyse, bilinmeyen bir elin(!) düğmeye basmasıyla ülke 3 ay kan gölüne döndü. 10 Ekim'de Ankara tren garında IŞID canlı bombacıları 105 masum sivilin ölümüne yol açtı.

Artık kılıçlar çekilmiş ve seçimler beklenmeye başlanmıştı. PKK, kandırdığı , çoğu 18 yaş ve altında binlerce çocuğu kazdığı hendeklere doldurup savaşa hazırlandı.

Sağduyulu halkımız 1 kasım'da AKP'ye %50 oy vererek, ''PKK'nın defterini dürün'' dedi. Seçimlerden 1 ay sonra da Cizre, Yüksekova, Nusaybin operasyonlarıyla temizlik başarıyla gerçekleşti. 5000 PKK'lı öldürüldü.

23 Temmuz Suruç katliamı ile başlayıp 1 kasım seçimleri ile biten o süreçte halktan saklanan gerçekler elbette bir gün açığa çıkacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
    DUHUL : 1999

2. Sen AKP ye oy veren kitlenin koyun olduğuna inanıyorsun ama hdp ye oy verenlerin terörist olduğuna inanmıyorsan
    bi i.nelik var sende

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Reisiniz gibi, kibir ve küçümseme ile "bize rakip yok" demeniz pek hindi kabartısı...
    15 yaşındaki lise öğrencilerini dahi "hakaret etti" diye hapse attırdınız.
    Facebook da bile insanlar muhalif paylaşımları beğenmekten dahi korkmuyor mu?
    Siz hangi muhalefetten bahsediyorsunuz?
    Kendinizi beğenmişliğinizi ve size büyük gelen iktidarınızı, zorbalık, tehdit ile kökünü kurutmaya getirdiğiniz muhalefeti tokatlayarak tatmin olabilirsiniz.
    Ama muhalefet yolunu da yöntemini de bulur.
    Tek adam rejimi değil mi sonuçta, tek bir muhalif adam yeter de artar bile...
    Ben şahsen mıhalefeti tokatlamaktan tatmin oluyorum beterin beteri olsunlar gram acımam 1 tekmede ben vururum

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sizin orada zeytin bahçeside baya vardı bir tanıdığım var orada oteli ve zeytin işiyle uğraşıyor Turgutlu’da bilinen bir oteli var hemen girişte
    biliyorum..abisi de toptancı..gerçi şimdi çocukları bakıyor..abisinin çocukları ile işimiz oluyor sık sık...

5.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Ben şahsen mıhalefeti tokatlamaktan tatmin oluyorum beterin beteri olsunlar gram acımam 1 tekmede ben vururum
    2 tekmede benden [emoji106]

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mohikan ın siyasi analizi borsa analizleri gibi başarısız değil, güzel özetlemiş 7 hazirandan sonraki süreci.

Buradan yönetime sesleniyorum şu Omaha ya bir ip ban lütfen. Adam ın siyaset trollüğüne alıştık, borsa trollüğüne alıştık ama kimse kusura bakmasın **** filan yazıyor, bunlara alışamayız.

7. Caho seni muhatap alırsam kendime saygımı kaybederim

8. Yakında akp'ye diyecekler ki, borç veririz ama kıbrıs konusunda taviz verin, askerleri çekin vs diyecekler.

Ben de buraya getirip yazacam.

Kurumlardan T.C ibareleri kaldırılırken sesi çıkmayanlar, şakşakçılar hep milliyetçi olmuşlar, ortama uymuşlar.

Kıbrıs konusunda taviz verilirse bakalım ne diyecekler..

Sayfa 330/1223 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •