Yorum Akışı
Yorum Kuralları
Fatih YILMAZ
Fatih YILMAZ 6 dakika önce
Cevap
Ömer Ali
Ömer Ali 21 dakika önce
Küçük yatırımcı korktu biraz buda hisseyi olumsuz etkiliyor.
Cevap
Fatih YILMAZ
Fatih YILMAZ 20 dakika önce
Ky hisseyi etkileyemez. o yüzden adı KY ... büyük balıklar yönü belirleyecek artık. ögleden önceki bu kadar hacmin bir kırılımı olur elbet... YTD !
Cevap
Ömer Ali
Ömer Ali 13 dakika önce
Peki yükselirmi sizce 3 gündür o kadar satılan hisseler ne olur toplanan binlerce veya milyon hisse nolur hacim orantılı hisse yükselebilirmi?
Cevap
Fatih YILMAZ
Fatih YILMAZ 8 dakika önce
spek hareketler var. ha birilerine sormuşsun ha yazı tura atmışsın. ne olacagı belli değil. kimsede bilemez şuan. tek söylemek istediğim çok fazla hacim oldu gün içi. üç gündür taban taban giden hissede 3.50 bile geçilemedi. hemde bu hacme ragmen. Elde malı olan ve çok zarar etmiş olanlara bir lafım yok. insallah herkes zararını çıkartır. Ama bu hisse çok düştü diyip girecek olanlara lafım var. Arkadas dikkatli olun. dibin dibide vardır. Al veya sat diyemem ama sadece dikkatli olun demek istiyorum. FK degerine bakan oldu mu bu hissenin hiç? Hiç kimseyi etkilemek istemiyoru gerçekten. Vebal almak da istemem ama tek söylemek istedigim dikkatli olun. YTD !!!
https://tr.investing.com/equities/ba...ayi-commentary
yan köyde biraz önce yazılanları okudum millet ne düşünüyor diye baktım.Aklın yolu bir ytd değil asla
Yer İmleri