Sayfa 36/812 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 281 - 288 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Yorum Akışı

Yorum Kuralları

Fatih YILMAZ
    Fatih YILMAZ 6 dakika önce

Cevap

Ömer Ali
    Ömer Ali 21 dakika önce

Küçük yatırımcı korktu biraz buda hisseyi olumsuz etkiliyor.

Cevap

Fatih YILMAZ
    Fatih YILMAZ 20 dakika önce

Ky hisseyi etkileyemez. o yüzden adı KY ... büyük balıklar yönü belirleyecek artık. ögleden önceki bu kadar hacmin bir kırılımı olur elbet... YTD !

Cevap

Ömer Ali
    Ömer Ali 13 dakika önce

Peki yükselirmi sizce 3 gündür o kadar satılan hisseler ne olur toplanan binlerce veya milyon hisse nolur hacim orantılı hisse yükselebilirmi?

Cevap

Fatih YILMAZ
    Fatih YILMAZ 8 dakika önce

spek hareketler var. ha birilerine sormuşsun ha yazı tura atmışsın. ne olacagı belli değil. kimsede bilemez şuan. tek söylemek istediğim çok fazla hacim oldu gün içi. üç gündür taban taban giden hissede 3.50 bile geçilemedi. hemde bu hacme ragmen. Elde malı olan ve çok zarar etmiş olanlara bir lafım yok. insallah herkes zararını çıkartır. Ama bu hisse çok düştü diyip girecek olanlara lafım var. Arkadas dikkatli olun. dibin dibide vardır. Al veya sat diyemem ama sadece dikkatli olun demek istiyorum. FK degerine bakan oldu mu bu hissenin hiç? Hiç kimseyi etkilemek istemiyoru gerçekten. Vebal almak da istemem ama tek söylemek istedigim dikkatli olun. YTD !!!

https://tr.investing.com/equities/ba...ayi-commentary
    yan köyde biraz önce yazılanları okudum millet ne düşünüyor diye baktım.Aklın yolu bir ytd değil asla

2. çılgın hareketleri bıraktılar şu anda kademeleri izliyorlar.GÜzel bir film dönüyor şu anda isteseler tabanı çok rahat yaptırabilirler de neden bekliyorlar alış kademelerinin dolmasını mı ? ytd.

3. Boş yazmaya gerek yok arkadaşlar çok büyük zarar yazanlara kim sat diyebilir açık ve net bir şekilde varsa ortaya çıksın manidar ve inceden sat anlamında cümleler de kağıt ters köşe yapar ise kim karşılayacak kişi yada kişilerin büyük zararını, spekin yapacağını ya da yapacaklarını kimse kestiremez sadece herkes kendi kararını kendi versin eğer elinde hissesi varsa.

4.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Boş yazmaya gerek yok arkadaşlar çok büyük zarar yazanlara kim sat diyebilir açık ve net bir şekilde varsa ortaya çıksın manidar ve inceden sat anlamında cümleler de kağıt ters köşe yapar ise kim karşılayacak kişi yada kişilerin büyük zararını, spekin yapacağını ya da yapacaklarını kimse kestiremez sadece herkes kendi kararını kendi versin eğer elinde hissesi varsa.
    Bu kağıtta şu anda iyide yazsak kötü de yazsak kağıdı bizler belirlemiyoruz alacak varsa dikkatli olsun sonuçta bu kağıdı pazarlayanlar whatsapp üzerinden grup kurup bir çok kişiyi mağdur edenler.Kimse 10 a giden kağıdı alın dedimi birilerinin aklıyla hareket eden her zaman zarar eder.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by bafrali55 Yazıyı Oku
    Bu kağıtta şu anda iyide yazsak kötü de yazsak kağıdı bizler belirlemiyoruz alacak varsa dikkatli olsun sonuçta bu kağıdı pazarlayanlar whatsapp üzerinden grup kurup bir çok kişiyi mağdur edenler.Kimse 10 a giden kağıdı alın dedimi birilerinin aklıyla hareket eden her zaman zarar eder.ytd
    bu yoruma sonuna kadar katılıyor malum kişinin whatsup mesajını atacam martın başlarında oysa eski fiyatla 8.53 yeni fiyatla 4.84 sanırım şirket 104 bin lot satışyapmıştı kap haberlerini okursanız görürsünüz 12 olacak diye mesajı var ytd değil asla
    17.03.2017 tarihinde 8.5303tl fiyatla 104 bin lot satış yapıldığını %4.63 sınırına düştüğünü kaba haber vermiş ytd değil asla
    https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/593905

6. para kazanmak kolay değil öyle aldım çıktı ohh ne güzel biraz yusuf yusuf edeceksiniz tek dezavantaj işlem hacmi çok yüksek

7. Bafralı kardeşim zaten senin yazına değil Sertan kardeşimin yazılarına istinaden yazdım yani peşi peşine olumsuz yazıları var öğleden sonrası için şans işi diyelim seyredelim derim

8. şirketin kapa haber verdiği arsa alması 60 ay vadeli 3 trilyon borça girmiş 11 trilyonda bedelsiz verdi e bu para nerden çıkacak
    Şirketimiz Yönetim Kurulu 07.03.2017 Tarih ve 2017/10 nolu kararı ile; Balıkesir ili Bandırma İlçesi 1636 parselde bulunan kutu üretim tesisleri ile sınır arazilerin içindeki binaları ile birlikte satın almak sureti ile şirket bünyesine katılması hususunda ki kararına istinaden, 1636 parsel arazimize sınır Şafaksan Elektrik Makine Sanayi ve Tic. A.Ş. ‘ne ait toplamda 14.486,96 m² olan 1516 ve 124/01 parsellerin içinde ki binaları ile birlikte tamamı Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin 15.03.2017 Tarih ve 2017/ÖZEL/032 Nolu raporunda belirlediği 4.900.000 TL+KDV = 5.782.000 TL bedel fiyat doğrultusunda, tarafların karşılıklı uzlaşması neticesinde 4.750.000 TL bedel karşılığında alınmasına, bedelinin 3.000.000 TL lik kısmının için 60 ay vadeli banka kredisi, 1.750.000 TL lik kısmının nakit olarak ödenmesine, satın alma ile ilgili olarak gerekli kredi, devir vs. işlemlerine başlanmasına ve 01.04.2017 tarihine kadar tamamlanmasına https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593389

NTAS (B) -0,49 İşlem adedi Güncelleme Zamanı
    3,10 % -13.6 10.332.784 Lot 14:49:24
    BANTAS BANDIRMA AMBALAJ SANAYI T Metal Eşya , Makine ve Gereç Yapım IMKB
    Alış Satış Ortalama Taban Tavan
    3,10 3,11 3,15 2,88 4,30
    Düşük 2,88
    Önceki Kapanış 3,59
    Piyasa Değeri 99.975.000
    Net Kar 4.220.840
    Temettü Verimi % 1,5
    Yüksek 3,45
    İşlem Hacmi 32.569.787
    PD / DD 1,65
    F/K 23,69
    Dolaşım Oranı % 35,79
    Bilanço
    Araştırma
    Haber
    Grafik
    Şirket Profilin de görüldüğü üzere net kar 4.2 tirilyon ise 11 tirilyon bedelsiz verdi 3 tirilyon borçlandı toplam 14 tiriyon para eder bu parayı çıkarması için en az 4 sene uğraşması lazım yada başka bir yol o yolu söylemiyecem içimizde bulunduğumuz durum herşeyi zaten anlatıyor yorumu olan eklesin al sat tut yatırım tavsiyesi degildir
    benimle dalga geçen eleman sana diyorum önce şirketi incele ytd değil asla

Sayfa 36/812 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •