Sayfa 949/1006 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolara yatırım yapanlar yürek yemiş kişiler ben kelle paça ciğer yerim dolar alsam ve 1 kuruş düşse yandım ben diyecek bir tipim o yüzden dolar yatırımı bana uygun değil ! Pek çok şeyi teorik olarak bilsemde iş uygulamaya geldi mi tırsarım o yüzden pek çok fırsatı kaçırıyorum maalesef ! Yatırım tecihleri ile kişilik yapıları arasında büyük bir bağ var kanımca
    Ben sakatatın hiçbir türlüsünü yiyemiyorum,şimdi anlaşıldı neden elimdeki son parti doları al-sat yaparken 3,77'den kaptırdığım ya da 3,38 seviyeleri ekranımdayken neden dolar alamadığım...Neyse bugün ekonominin başına jöleli geçerse,biz TL mevduatçılar da rövanşı alırız..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Valla hocam iyi cesaret,4,59'dan dolara girmek...bizimki yemiyor..Belki de bu yüzden sürekli yaya kalıp,TL mevduatçı olarak dayak yiyoruz...
    kardes dolar hareketleri vız gelir tırıs gider tarzında bizde zira hisse de alır satarım ben gunluk bizzat icinde %40 lık hareketleri yasamıs adamım (aynı seans %20 taban ve %20 tavan goren hisseler )

3. 4.54 civarını 4-5 defa denedi kıramadı yine orolarda ..kabineden ve ohalin kalkması haberlerinden sonra kırarsa kırar belki o karanbolde belki 4.35-37 gorur ordan %50 gecerim yine dolara ..4.54 kıramazsa mb toplantısına kadar yine 4.65 civarında seyreder gibi. maksimum 3 ay ekim dedinmi zaten yukselir yukselmemesi icin buyuk kaynak para girisi lazım ..bu arada gokcegin secimden sonra 30 milyar dolar piyasaya surulecek sozleri vardı noldu o is ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    4.54 civarını 4-5 defa denedi kıramadı yine orolarda ..kabineden ve ohalin kalkması haberlerinden sonra kırarsa kırar belki o karanbolde belki 4.35-37 gorur ordan %50 gecerim yine dolara ..4.54 kıramazsa mb toplantısına kadar yine 4.65 civarında seyreder gibi. maksimum 3 ay ekim dedinmi zaten yukselir yukselmemesi icin buyuk kaynak para girisi lazım ..bu arada gokcegin secimden sonra 30 milyar dolar piyasaya surulecek sozleri vardı noldu o is ?
    Şeytan aldı götürdü..satamadan getirdi...[emoji16][emoji16] Çocukken böyle bir nakaratimiz vardı..[emoji23][emoji23]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. bugün için TL ve USD oranı alan varmı arkadaşlar?
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolara yatırım yapanlar yürek yemiş kişiler ben kelle paça ciğer yerim dolar alsam ve 1 kuruş düşse yandım ben diyecek bir tipim o yüzden dolar yatırımı bana uygun değil ! Pek çok şeyi teorik olarak bilsemde iş uygulamaya geldi mi tırsarım o yüzden pek çok fırsatı kaçırıyorum maalesef ! Yatırım tecihleri ile kişilik yapıları arasında büyük bir bağ var kanımca
    Teori ile pratik arasındaki farka da davranısşal finans deniyor diye biliyorum
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. tüfe % 15,36 oranına

%18 faiz kafa kafaya

bankalar soyguna devam diyor...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Teori ile pratik arasındaki farka da davranısşal finans deniyor diye biliyorum
    aynen çok doğru

Sayfa 949/1006 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •