Sayfa 222/365 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. burada yaptığımız paylaşımlar her birimizin namusudur, şerefidir, haysiyetidir. sanal bir ortam diye insanlara YALAN söyleyecek ve hatta bu söylediği yalanı pişkin pişkin burada kabul edecek bir yapıda olmamalıyız hiç birimiz. hiç birimizin bir diğerini yalan söylerek kandırmak gibi bir hakkı yoktur. bunu yapanın da elbette art niyetli bir düşüncesi vardır ki yapıyor..bu üye ile de son diyalogum bu olsun, bu kadarını bile hak etmiyor, busecan görsün diye üzerine gittim o kadar. tahtanız art niyetli bir şekilde, yukarıdan sattıgı malları buralardan bekleyen spekiniz nedeni ile bu seviyede pasife yazılan alış emirlerine mal beklenerek bugünü de geçiriyor. 2.36 da 4.270 lot, 2.35 de 21.500 lot, 2.34 de 46 bin lot alış bekliyorş ilk 10 kademe satış bekleyen toplam 68 bin lot..bol kazançlar..

2.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Herşey yalan bu gerçek:Şirketin 70milyonTL sinin durumu belirsiz.
    bunu da şirket açıkladı.benim hiçbir fikrim yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Herşey yalan bu gerçek:Şirketin 70milyonTL sinin durumu belirsiz.
    bu konuda bilgin varsa yaz

4.  Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    burada yaptığımız paylaşımlar her birimizin namusudur, şerefidir, haysiyetidir. sanal bir ortam diye insanlara YALAN söyleyecek ve hatta bu söylediği yalanı pişkin pişkin burada kabul edecek bir yapıda olmamalıyız hiç birimiz. hiç birimizin bir diğerini yalan söylerek kandırmak gibi bir hakkı yoktur. bunu yapanın da elbette art niyetli bir düşüncesi vardır ki yapıyor..bu üye ile de son diyalogum bu olsun, bu kadarını bile hak etmiyor, busecan görsün diye üzerine gittim o kadar. tahtanız art niyetli bir şekilde, yukarıdan sattıgı malları buralardan bekleyen spekiniz nedeni ile bu seviyede pasife yazılan alış emirlerine mal beklenerek bugünü de geçiriyor. 2.36 da 4.270 lot, 2.35 de 21.500 lot, 2.34 de 46 bin lot alış bekliyorş ilk 10 kademe satış bekleyen toplam 68 bin lot..bol kazançlar..
    Kesinlikle katılıyorum ayrıca sizin burada olmanız benim için büyük şans çok teşekkür ediyorum size.

5.  Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    burada yaptığımız paylaşımlar her birimizin namusudur, şerefidir, haysiyetidir. sanal bir ortam diye insanlara YALAN söyleyecek ve hatta bu söylediği yalanı pişkin pişkin burada kabul edecek bir yapıda olmamalıyız hiç birimiz. hiç birimizin bir diğerini yalan söylerek kandırmak gibi bir hakkı yoktur. bunu yapanın da elbette art niyetli bir düşüncesi vardır ki yapıyor..bu üye ile de son diyalogum bu olsun, bu kadarını bile hak etmiyor, busecan görsün diye üzerine gittim o kadar. tahtanız art niyetli bir şekilde, yukarıdan sattıgı malları buralardan bekleyen spekiniz nedeni ile bu seviyede pasife yazılan alış emirlerine mal beklenerek bugünü de geçiriyor. 2.36 da 4.270 lot, 2.35 de 21.500 lot, 2.34 de 46 bin lot alış bekliyorş ilk 10 kademe satış bekleyen toplam 68 bin lot..bol kazançlar..
    Kimi kandırmışım.4 liradan aldım deyip kimi zarara uğratmışım.O söylediğini karşıma geçip söyleyeceksin.

6. Şirketimizin
    mali tablolarında Diğer Faktoring Alacakları-Yurt Dışı hesabında
    sınıflanmış 15.285.199,88-USD anapara, faiz, komisyon ve bsmv
    tutarından oluşan toplam alacağımızın tahsili şüpheli hale gelmesi
    nedeniyle 170.00- Tasfiye olunacak alacaklar hesabına aktarıldığını ve
    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yayınlanan Finansal
    Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile
    Finansal Tabloları Hakkında Yönetmeliği'ne uygun olarak özel karşılık
    ayrılmaya başlandığını beyan ederiz.

Saygılarımızla.
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/691242

7.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Kimi kandırmışım.4 liradan aldım deyip kimi zarara uğratmışım.O söylediğini karşıma geçip söyleyeceksin.Seni lime lime ederdim karşımda olsan.
    YALANCI İNSANLAR korkak olurlar. kimseyi lime lime edemezler, öyle bir niyetin varsa özel açık, buyur..4 liradan bu kagıdı almadığın halde aldığını yazmak YALAN KONUŞMAK degil mi? forumdaki üyeleri KANDIRMAK degil mi? senin kapasiten çapın ne ki sen kimi zarara ugratacaksın? YALANCI olduğunu kendin yazıyorsun ben yazmıyorum..

LİME LİME etmekten vazgeçmiş, bu kısmını silmiş : ))

8. yalanla seni mi kandırdım.seni gebertsem ne olacak.ne gececek elime.

Sayfa 222/365 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •