Sayfa 234/883 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by durguadamx Yazıyı Oku
    ya kardeşim bu kadar alıyon madem nasıl düşüyor
    yoksa satıyonda alıyom diye millletimi oynatıyon
    ya siz hayatınızda takasları incelemiyormusunuz? şu son 1 ay satışları yapan emeklilik fonları ve SPEK bu baskıyla aşağı çekiyor. 2 gündür fon satışıda yok , SPEK kendi baskı yapıp düşürüp bizdeki pozisyonları almaya çalışıyor. en az 30000 tane pozisyon aldım son haftada , adamlar bu malları istiyor belliki. Sonuçta birileri satıp düşürmeye çalışıyor.... Onlar sattıkça aşağı çektikçe neredeyse tek alıcı ben gibiyim ..... Milleti neden oynatayım ? Elime ne geçicek ? Hala millet şu borsada PATROn ve SPEK lerin ne kadar illet yaratıklar olduğu gerçeğini kavrayamamış yazık....

-----------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

2. 10,20 bekleyen bir arkadaş vardı böyle giderse o da hisse alacak galiba 10,90 oldu şuraya bak 😊😊

3. Düştükçe bende pozisyonumu arttiriyorum ama bizimkisi lonely nin portfoy yaninda devede kulak 🤭

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Bende 3500 lot aldim

5. 6 aylık bilançoya kadar sabır edicem , umarım PATRON mutlu sona ulaşmamız için mükemmel bir bilanço yollar ve sonunda bizde hak ettiğimizi alırız....
    -----------------------------------------

yatırım tavsiyesi değildir.

6. Fk çok da süper avantajlı rakamlarda sayılmaz . Hep tepe kar rakamları açıklayacak diye birşey yok uzun yatırım işinde ...sonuçta %20 arttı herkes ağlarken .. 10.20 falan olsa atlayalım tabi ama her seviye ye para ayırmalı bu borsada .. heyecan yapmamak lazım .. ben geçen yıl 11 den almaya başladım ,, 9 Lara pek para kalmamıştı sonunda [emoji853][emoji853]... kulaklara küpe olsun[emoji6][emoji6]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Piyasa endeks hisselerine aktı, Vestelde alımlara devam etmeyince tıkandı kaldı bizim oğlan

8. bist yükselirken sıkıntı yaşıyoruz
    hem psikolojik hemde fiyat olarak

Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    Piyasa endeks hisselerine aktı, Vestelde alımlara devam etmeyince tıkandı kaldı bizim oğlan

Sayfa 234/883 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •